– Jeg reiser ikke på kamp uten troen på seier, og for å tape – Haslum

– Jeg reiser ikke på kamp uten troen på seier, og for å tape

En redusert Haslum-tropp møter ØIF Arendal på bortebane i kveld klokken 18:00. Men, Sten Stockfleth har troen på seier i Sør Amfi.

– For å si det slik; jeg reiser ikke på kamp uten troen på seier, og for å tape.

Ordene tilhører Haslum-sjef Sten Stockfleth.

Han har meget lyst på en kjærkommen seier etter to Haslum-tap på rad, men innrømmer at akkurat det blir vanskelig. For det er selveste serielederen som står på motsatt banehalvdel i kveld; et lag som spilte uavgjort mot dagens bortelag i serieåpningen i Nadderud Arena.

– Det viktigste i dag mener jeg er å få en god opplevelse igjen, resultatet er ikke det viktigste, sier Stockfleth.

– Vi har nå hatt to-tre kamper der vi ikke har prestert bra – eller spilt bra, og derfor mener jeg akkurat det er det viktigste i kveld, fortsetter Haslum-treneren.

Skuddbom og tekniske feil

Skuddbom og tekniske feil har nesten overrumplet Stockfleths lag de siste kampene, og det er akkurat dét han vil få en slutt på.

– Vi må få kampen inn i vårt spor og løpe på dem. Det er det som er vår forse. Vi må presse dem til å gjøre feil i angrepsspillet, og da får vi muligheten til å løpe, tillegger Haslum-bossen.

  • SE KAMPEN PÅ HANDBALLTV.COM ELLER BUDSTIKKA.NO FRA 17:30 (18:00).

Dagens hjemmelag har slått Elverum på bortebane i år, og besitter nå en bred stall, etter at sesongstarten var preget av mye skader.

– De spiller offensivt i forsvar, og de har en jevn besatt tropp. I tillegg har de en linjespiller som vi må pakke godt rundt, sier han og tenker på danske Jesper Munk, som kom til Sørlandet fraTeam Sydhavsøerne foran sesongen.

Grimstad utilgjengelig

Men, et kryss i regningen er at Dominic Grimstad nok en gang er ute med skade.

– Han har sannsynligvis røket menisken, det er synd, og gjør at vi får et valg mindre å rullere på. Han og Vegard (Sørlie Tennfjord) utfyller hverandre bra, og det er to forskellige typer. Der Vegard er god til å rykke, mister vi Dominics kvaliteter i splitting av 3ere og sperrer.

UTILGJENGELIG: Dominic Grimstad. Foto: Øystein Syversen

Samtidig som unggutten Felix Abrahamsen Lunde sliter med jumpers knee.

– Der mister vi også et forsvarsalternativ, og det er veldig vanskelig å si når han er spilleklar igjen. Det kan være i februar, men kan også være til neste sesong. Jumpers knee tar tid, sier Stockfleth.