Kjære alle håndballfolk! – Haslum
Foto: Espen Hildrup

Kjære alle håndballfolk!

KOMMENTAR: Erlend Mamelund har skrevet ned noen ord til alle håndballfolk - og spesielt Haslum-familien.

Kjære alle håndballfolk og spesielt Haslum-familien! 

Jeg ønsker å takke for mange fine ord fra dere i Haslum-familien. Det rører et gammelt håndballhjerte!

Det er ikke kun jeg som burde få denne hyllesten, det er mange mennesker som ikke står på parketten og mottar applaus, men som legger forholdene til rette for at vi kan gjør jobben vår. Jeg tenker på de som jobber i ”korridorene” våre, de som gjør det mulig for oss å leve ut drømmene våre. Menneskene jeg tenker på er dere som er frivillige som jeg treffer i arenaen hver kamp, dere som står i døra og ønsker lykke til, dere som henger opp flagg før kamp, til medspillere og våre kjære oppmenn Terje og Jan Erik som jeg har treffer hver dag, til alle dere som gjør en jobb i styret med økonomien.

LES OGSÅ: Dette mener profilene: – Et tydelig kjennetegn på Erlend er hans store håndballklokhet

Takk til Tom-Eirik som har vært hjernen bak den sportslige suksessen og utviklingen til klubben. 

Det er noen enkeltpersoner som fortjener en ekstra stor takk fra meg, og det er Sverre Sejersted som startet “satsingen” i Haslum HK da jeg var junior og hadde store drømmer om å bli eliteseriespiller.

Deretter ga Sverre stafettpinnen videre til Knut Guldbrandsen som de seneste årene har vært styreleder, sponsor, dugnadsarbeider og mye mer.

Takk til dere for at dere har gitt meg muligheten til å leve ut min drøm som håndballspiller, og for at dere har gitt – og gir – mange unge lokale gutter et miljø hvor vi kan utvikle oss i. Jeg tror ikke det er mange som vet hvor mye arbeid og økonomi dere har lagt ned for denne klubben. Takk til dere.

Så er det selvfølgelig flere andre som også burde nevnes, dere vet hvem dere er, og hva dere har betydd for Haslum!

Takk til alle medspillere som jeg har spilt med, vi alle har hatt en betydning for at miljøet i Haslum er som det er.

Et miljø hvor unge gutter føler seg trygge, ett miljø hvor alle hilser på alle uansett alder. Det skal være moro å spille håndball i Haslum.

Jeg håper og tror på fortsatt mange fine opplevelser i Nadderud Arena sammen dere alle!

Jeg er glad i dere alle. 

Med vennlig hilsen
Nummer 11