I kveld kan Haslum ta seg til sin 10. juniorfinale – Haslum

I kveld kan Haslum ta seg til sin 10. juniorfinale

Haslums G20-lag tar med seg en tremålsledelse inn i den siste og avgjørende semifinalen i årets junior-NM.

Laget vant 31-28 over Bodø i den første semifinalen for drøye to uker siden, og hovedtrener for laget, Markus Svensson Rossavik mener unggutta fort kunne hatt et bedre utgangspunkt.

– Vi klarte ikke å holde konsentrasjonen oppe, og spilte en ganske så rotete kamp med mange spillere fra forskjellige lag, sier Rossavik.

Og legger til at stammen til laget besittes av de aldersbestemte lagene til Haslum IL og Vestre Bærum Håndballklubb, i tillegg til et par spillere fra Haslum HK.

– Det er selvfølgelig litt problematisk at man ikke får gjennomført fellestreninger med laget, da det går på bekostning av samspillet mellom de som spiller til enhver tid, mener Rossavik.

Men legger til.

– Vi har uansett et mål om å vinne alle kamper vi stiller opp i.

Og han har stor tro på at klubbens G20-lag kan ta seg til cupfinalen i kveld.

– Setter vi forsvaret fra start, og får opp tempoet i ankomstspillet, har vi gode muligheter. Det handler om å løpe hele veien, og ikke tråkke av på gassen.

Sier Rossavik, som har vært flere ganger i Oslo Spektrum med Stabæk tidligere, men som gjerne tar seg til sin første NM20-finale som hovedtrener i Haslum.

– Det hadde selvfølgelig vært veldig moro. Spektrum er kult, og jeg håper spillerne får muligheten til å oppleve det, sier han.

– Men da må jobben gjøres i kveld. 

Avkast i Nadderud Arena mellom Haslum og Bodø er klokken 18:00. Gratis inngang.