Åmot signerte proffkontrakt – Haslum

Åmot signerte proffkontrakt

Etter fire måneder i elitestallen, signerte Runar Helland Åmot proffkontrakt med Haslum Håndballklubb.

Helland Åmot kom til Haslum IL foran fjorårets sesong, og leverte varene såpass bra for Haslum HKs moderklubb at han ble hentet opp til elitestallen foran årets sesong av Haslum-trener Sten Stockfleth.

– Det har gått mye fortere enn det jeg selv hadde trodd på forhånd, dette er et steg i riktig retning, og på mange måter er dette over all forventing også, sier Runar Helland Åmot. 

– Jeg har trent hardt, og grunnlaget for at jeg nå står med kontrakten i hånda ligger i nettopp treningsarbeidet, mener venstrekanten.

Han duellerer om plassen på kanten med Stian Brevik.

– På sikt er det selvfølgelig en startplass jeg vil ha, men jeg og Stian jobber i team, og når han spiller, skal jeg løfte han opp. Det er bare velstand og dritgøy. Jeg trives og det kunne ikke vært stort bedre, smiler Helland Åmot.

Og får gode skussmål av Haslum-sjefen.

– Runar har lagt ned en god jobb på trening, og han tar nye steg hele veien. Han er en positiv bidragsyter i gruppen, og kontrakten er således vel fortjent, sier Stockfleth.

Pressehenvendelser: eirik@haslumhk.no.