Tror psyken kan spille en rolle i kveld – Haslum

Tror psyken kan spille en rolle i kveld

Haslum-trener Sten Stockfleth har hatt én uke på å fordøye det bitre semifinale-tapet mot Drammen. En uke er gått – og ettmålstapet sitter fortsatt godt i.

(HASLUM – DRAMMEN, I KVELD 18:30, NADDERUD ARENA): 

– Fordi det var jævla surt. Det sitter dypt i fortsatt. Det var en kamp som betydde mye, og det sto en cupfinale på spill; premien er større enn ved en vanlig kamp, der det kun deles ut to poeng. I stedet må vi ta til takke med juleferie.

 

Sist uke innvilget Stockfleth spillerne sine fri. Rett og slett for å prøve å fordøye tapet.

 

– De fikk en fridag ekstra, rett og slett for at de skulle få hodet over på noe annet, sier Stockfleth.

 

– Nå håper jeg at de har lagt det tapet bak seg, og at de er klare for å kjempe for to viktige poeng i kveld.

 

– SPENNENDE

 

Over til dagens kamp. Stockfleth mente foran forrige ukes kamp at sjansene for seier var 50/50. Den teorien holder han på fortsatt.

 

– Det blir veldig spennende å se om vi klarer å slå tilbake nå. Denne kampen kan, etter min mening, slå alle veier. DHK kan ha fått en utladning, og vi kan ha fått en utladning gjennom en skuffelse. Vi har uansett lyst på revansje og håper vi kommer opp på samme tenningsnivå igjen. Da er vi vanskelige å slå, slår Stockfleth fast.

 

– DHK og Haslum er to jevne lag som ønsker å være med i toppen. Det kan være at psyken slår litt ut i kveld, men det er vanskelig å vite på forhånd.

 

– Hva mener du med psyken?
– For eksempel: I fjor vant vi med mange mål over ØIF Arendal i NM-semifinale. To uker senere tapte vi med det dobbelte.

 

Men to poeng, det tror han Haslum stikker av med.

 

– Forberedelsene denne uka har vært bra, og jeg tror vi kommer til å stikke av med seieren. Vi skal iallfall gjøre det vi kan, avrunder Haslum-treneren.

Bestill billett her.
Husk gratis inngang og is for alle barn under 16 år. Gratisbilletten må hentes ut på linken over.