Haslum fikk sin revansj – Haslum

Haslum fikk sin revansj

Etter forrige ukes cup-exit mot Drammen, lyktes det endelig for Haslum i egen hule onsdag kveld.

Men det var Drammen som tidlig tok kommandoen. Laget fra Buskerud så seg ikke tilbake i starten og ledet 5-7 etter ti minutter.

Haslum kom tilbake. Sten Stockfleth byttet inn Håvard Åsheim for Trond Tjemsland. Det skulle vise seg å være et realt sjakktrekk.

– Trond har vært god i det siste, og han fortjente å få sjansen i dag. Dessverre mislyktes han litt i starten og vi bestemte oss for å bytte inn Håvard. Det lyktes vi jo med, sa Stockfleth etter kampslutt.

Håvard Åsheim fikk beskjeden om å starte på benken tidlig onsdag, og tok den med knusende ro.

– Fullt fortjent at Trond fikk starte i dag. Han har vært god i det siste, skrøt Åsheim av sin keeperkollega.

– Og for din egen del?

– Nei, det var jo helt greit det. Jeg fikk det jo greit til, sa han med et lite glimt i øyet.

Haslum gikk til pause med ledelse, 15-13, etter å ha vært bak store deler av 1. omgang. Mye takket være nevnte Åsheim som reddet to straffekast på tampen.

Haslum tok mer styringen på kampen i minuttene etter hvilen. Magnus Søndenå våknet, satte inn sitt femte mål etter 36 minutter – og Haslum var foran 19-15.

Kombinert med at Håvard Åsheim var god bakerst, våknet publikum til liv i Nadderud Arena.

Men så kom Drammen inn i kampen igjen. Christian Spanne satte sine tre syvmetere i mål, og Drammen var plutselig kun ett mål bak; 20-19 etter 44 minutter.

Haslum slapp derimot ikke Drammen inn igjen. Og etter en kjapp timeout, våknet Stockfleths disipler til liv igjen.

Etter 50 minutter var Haslum foran med to mål.

Og de ga aldri fra seg ledelsen. Dermed ble det aldri like spennende som sist uke.

Haslum innkasserte to nye poeng på konto etter 31-26-seieren.