En hilsen til deg fra kapteinsteamet – Haslum
Foto: Karl Braanaas

En hilsen til deg fra kapteinsteamet

Anders Røe og Håvard Johannesen med et stort takk. Et takk til alle dere som bryr dere og som møter opp på kampene.

Hei, alle sammen!

Først; Håvard og jeg er helt overveldet over den positiviteten som har vært rundt Haslum denne sesongen, og derfor skriver vi nå til alle dere. Frivillige, supportere og tilskuere. Og dere alle andre som har et hjerte som banker for Haslum HK.

Det var fantastisk moro at det var så mange Haslum-supportere som tok turen til Drammen for å støtte oss! Det betyr utrolig mye for oss når vi er ute på banen. Gjennom store deler av kampen stilnet dere hele Drammenshallen, og det inspirerer oss!

Med den støtten som vi opplevde hjemme mot BSK og Elverum, og borte mot Drammen i NM-semifinalen, hjelper det oss til å ta ut det lille ekstra når det trengs. Det er liten tvil om at alle gutta på laget synes det er veldig gøy å løpe ut til kamp i Nadderud Arena når over 1000 tilskuere står og klapper oss inn under innløpet.

Etter alle de ovennevnte kampene har vi snakket om hvor gøy det var at så mange har heiet på oss.
Om dere møter opp på onsdag og lager god stemning, skal vi gjøre det vi kan for å gi en seier i retur. Det er det minste vi kan gjøre.
Vi er ydmyke over all støtte til nå denne sesongen. Tusen takk, velkommen på kamp – og måtte det vare! 

Hilsen
Anders Røe og Håvard Johannesen