Anders Røe banket Nøtterøy – nesten på egenhånd – Haslum

Anders Røe banket Nøtterøy – nesten på egenhånd

En førsteomgang til stryk ble fulgt opp med en andreomgang det luktet svidd av - i hvert fall hvis du ser på antall scoringer og Trond Tjemslands prestasjoner.

For noe velspilt ble det aldri i Nøtterøyhallen søndag kveld. Haslum havnet bakpå fra start og Sten Stockfleth slet med å få spillerne sine til å komme opp i riktig gir.

Med unntak av kapteinen, da. Anders Røe virket nemlig å være ustoppelig de første 30 minuttene og banket inn syv mål på åtte forsøk.

Det var dessverre det lille lyspunktet fra en omgang Stockfleth & Co. vil glemme fortest mulig. For til pause gikk Nøtterøy til ledelse med 18-13 i sekken.

– Førsteomgang er langt under pari. Vi er ikke i nærheten, og det var egentlig gutta selv som tok peptalken med hverandre i pausen. Der bestemte de seg for å vise frem noe helt annet, og ikke gjemme seg bort. Rett og slett å framstå som et helt annet lag, sier Sten Stockfleth.

Haslum åpnet andreomgang på en helt annen måte enn den første.

Etter en godkjent omgang av Håvard Åsheim, kom Trond Tjemsland på banen de siste 30. 30-åringen gjorde livet surt for Nøtterøy-spillerne i perioder.

– Trond har vært god i det siste på trening, og han fortjente å få sjansne. Det var deilig og fortjent at han fikk det så godt til i dag, sier Stockfleth.

Stian Brevik reduserte til 20-19 tidlig, og etter 16 minutter kom endelig bæringene á jour med Nøtterøy igjen på stillingen 24-24.

Og derifra og ut tok Haslum helt kontrollen. Tønsberg-laget gjorde feil som Haslum-spillerne snappet opp og kontret på.

Til slutt kunne bæringene innkassere to nye poeng på konto, etter 28-34-seier.