– Han har nok analysert oss ned til minste detalj – Haslum

– Han har nok analysert oss ned til minste detalj

Endelig ball igjen, og det er Bodø som kommer på besøk til Nadderud Arena i kveld. Et Bodø-lag som har plukket fire poeng denne sesongen.

Det betyr at laget fra det høye nord er på plassen bak Haslum på tabellen; 9. plass.

Haslum har 9 poeng foran kveldens syvende runde i Eliteserien, og det er en offensiv Sten Stockfleth som skal duellere mot Børge Lund på sidelinjen.

– Taktikeren Børge Lund har nok analysert oss ned til minste detalj, mens vi tenker mest på hva vi kan gjøre for å prestere best mulig, skriver Stockfleth i dagens kampprogram, som du selvfølgelig får når du kommer på kamp i kveld.

Stockfleth innrømmer dog at hans mannskap har tenkt på hvordan Bodøs playmakere skal stoppes, og nevner blant annet nysigneringen Djordje Djekic og Henrik Bielenberg. Sistnevnte var med i Håndballguttas Golden League-tropp i slutten av oktober.

Bodø har åpnet sesongen helt på det jevne. Men, det er en cupspesialist som kommer til Bærum og Nadderud Arena i kveld. Nordlendingene har – på lik linje med Haslum – tatt seg til semifinalen i cupen, for tredje gang på fire sesonger. Sant skal sies; det er ikke cup i kveld, men det beviser at Bodø spiller god og bra håndball når det virkelig gjelder.

På skadefronten er det ingenting nytt. Sander Andreassen opererte menisken tidligere i uken og er utilgjengelig, mens Torjus Bjørnstad er kommet inn som et friskt pust i Haslum-troppen. Det er en spiller som fort kan sette et preg på oppgjøret i kveld.

Kampstart i Nadderud Arena er klokken 18:00 og billetter forhåndsbestiller du her.

Og som Stockfleth avrunder sitt innlegg i dagens kampprogram med:

– Jeg håper du som publikum støtter opp om oss i kveld og lager liv på tribunen. Vi trenger det hvis vi skal stikke av med to viktige poeng.