Haslum øker mest i landet – på publikumssiden! – Haslum

Haslum øker mest i landet – på publikumssiden!

Publikum strømmer nå til for å se håndball - og Haslum. Flere klubber merker nå større etterspørsel etter billetter til kampene i Eliteserien.

Til nå denne sesongen har Eliteserien menn hatt en publikumsøkning på 24 % og Eliteserien kvinner på 18 % sammenlignet med forrige sesong.

Det er kun spilt 20-25% av eliteserien og tallene mellom klubbene er derfor varierende i forhold til den enkelte klubb, men samlet er det positive tall Norsk Topphåndball nå legger frem på vegne av klubbene.

– Ekstra gledelig er det at så mange klubber har vekst, sier Hein Barthold, daglig leder i Norsk Topphåndball.

En annen viktig faktor er også at klubbene jobber godt med å skape gode opplevelser for publikum. Gjennom gode arrangement, aktiviteter, publikumsengasjement og servering, skaper klubbene sterkere lojalitet til sitt publikum gjennom kontakten med menneskene som kommer på kamp.

Søndag venter Bodø på motsatt side i Nadderud Arena. Billetter til den kampen kan kjøpes her

Haslum har blant annet startet med konkurranser for barn og unge utenfor kamparenaen før kamp, og i pausen gjennomføres det både frisbeekonkurranse, i tillegg til at de som vil kan spille håndball på et mål i arenaen.

– Flere får øynene opp for å se håndball i haller og arenaer. Det er spenning og dramatikk på høyt nivå og de som ser en håndballkamp kommer gjerne tilbake. Det er gøy å se at tradisjonelle publikumslag holder stand, og at flere melder seg på, sier Hein Barthold.

Daglig leder i Haslum Håndballklubb, Jarle Ludviksen ser med stolthet på økningen Haslum har hatt denne sesongen, men legger til at det er nå den virkelige jobben begynner.

– At vi har hatt en tilskuervekst på hele 84% til nå denne sesongen er formidabelt. Samtidig er det nå jobben vår begynner; å få folk tilbake på kamp. Våre to siste hjemmekamper har vært intense og spennende helt til slutt, og det tror vi gir publikum mersmak, sier han.

Haslum har et snitt på 1084 tilskuere til nå denne sesongen.