Søndenå på Månedens lag – Haslum
FOTO: Robert Magnussen

Søndenå på Månedens lag

Magnus Søndenå er for første gang denne sesongen tatt ut på Månedens lag.

Det er Norsk Topphåndball som presenterer laget, basert på tilbakemeldinger fra eliteserietrenerne, fagjury i hall og statistikk.

Gøran Sørheim Drammen og Elverums Kevin Gulliksen kommer med på laget for andre gang denne sesongen. Målvakt Rasmus Bech fra Halden er med, mens ØIF Arendals August Baskår Pedersen tar plassen på venstre kant.

Toppscorer i Eliteserien Stefan Ilic Falk Horten får plassen som venstre bakspiller, mens landslagsaktuelle Magnus Søndenå fra Haslum tar posisjonen som høyre bakspiller.

NESTE HJEMMEKAMP: 
HASLUM – BODØ, SØNDAG 5. NOVEMBER KL. 18:00

En annen landslagsspiller, Joakim Hykkerud, får plassen på linja denne måneden.

Sten Stockfleth mener uttaket beviser at Magnus Søndenå har gjort noe rett den siste måneden.

– Det beviser at Magnus har gjort noe riktig, både i kamp og på trening den siste måneden. Etter en litt treg start på sesongen beviser han nå hvilke kvaliteter som bor i han. Jeg er sikker på at Magnus kommer til å bygge videre på dette og bare bli bedre utover sesongen, sier Haslum-trener Sten Stockfleth.

Hovedpersonen selv er enig.

– Det er selvfølgelig veldig kult. Jeg slet litt med å finne meg til rette i starten av sesongen, også har det løsnet gradvis etter det. Nå håper jeg at jeg kan fortsette i det sporet. Det venter mange kule kamper fremover, blant annet mot Drammen i NM-semien 15. november, sier Søndenå.

Her er Månedens lag for oktober: