Høydramatisk da Haslum og Bækkelaget spilte uavgjort foran 1505 tilskuere – Haslum

Høydramatisk da Haslum og Bækkelaget spilte uavgjort foran 1505 tilskuere

BSK-dominans i den første, Haslum-dominans i den andre. Kanskje like greit det ble poengdeling, da.

Haslum – BSK 24-24 (14-16)

Idrettspresident Tom Tvedt og Håndballpresident Kåre Geir Lio fikk se en høydramatisk kamp mellom Haslum og Bækkelaget, som til slutt endte med poengdeling.

Haslum gikk på forhånd hardt ut og sa de ville ha 1500 på kamp. Det ble nådd. Såvidt. 1505 tilskuere kom på kamp i Nadderud Arena.

Første halvdel av kampen mellom Haslum og Bækkelaget var ganske jevnspilt.

BSK var foran med to på stillingen 5-7 etter 10 minutter. Haslum kom tilbake og noen minutter senere sto det 7-7. Fredrik Løvberg og Thomas Kristensen satte inn ett mål hver like før 1. omgangen var slutt, før Emil Sundal la på til to måls ledelse for gjestene inn til pausen.

– Tempoet er som forventa, og at det er så mye mål til pause hadde jeg også forventa. Nå må vi passe på å ikke bli kontra i senk, sa BSKs Nicolay Hauge til HåndballTV like etter at pausesignalet var gått.

Erlend Mamelund var sånn delvis fornøyd med Haslums prestasjoner.

– Vi gjør egentlig en fin omgang, men slurver dessverre litt for mye, som igjen gjør at BSK er foran med to mål. Synes vi spiller bra angrepshåndball de siste 20 av første omgang, sa han.

2. omgang

Etter hvilen gikk Haslum rett i strupen på BSK. Anders Røe banket inn 15-16 da det bare var spilt noen sekunder, og drøyt syv minutter senere utliknet Søndenå til 17-17.

Derifra tok Haslum et lite inititativ i kampen. Søndenå satte inn sitt sjette og Haslums 21. Før Anders Røe sørget for 22-20 like etter.

I Haslums mål reddet Håvard Åsheim det ene Bækkelaget-forsøket etter det andre og med nøyaktig ni minutter igjen å spille tok Haslum timeout på stillingen 23-21.

Thomas Kristensen sørget før at Haslum gikk opp i tremålsledelse, 24-21.  Med fire minutter igjen misset Dominic Grimstad da kan kastet seg frem alene med keeper på stillingen 24-22. I stedet kontret Bækkelaget og reduserte til 24-23. Like etterpå satte de inn sitt 24. for kvelden.

Det ble også sluttresultatet, foran hele 1505 tilskuere.

Neste uke venter Elverum for Haslum-gutta. Kampen spilles i Nadderud Arena onsdag klokken 20:30.

Billetter: Bestill billett til kvartfinalen i NM her.