Ingenting stemte for Haslum mot Halden onsdag.

HALDEN – HASLUM 41-23 (15-10):

En OK førsteomgang. En bekmørk andreomgang.

Slik kan man i korte trekk oppsummere Haslums prestasjon mot Halden onsdag.

Halden gikk fra start opp i ledelsen, og var på det meste foran med tre. Haslum hentet imidlertid opp ledelsen og kom ajour på stillingen 9-9 etter 17 minutter.

Det var den eneste gangen i løpet av kampen Haslum hadde muligheten til å komme foran på måltavla – unntatt på stillingen 0-0.

Inn mot pause klarte Halden å karre seg til en tremålsledelse, 18-15 – med spenning i kampen.

Den spenningen drepte imidlertid Viktor Skillhammer & co. i løpet av et par minutter etter hvilen.

18-15 var stillingen etter 30 minutter. Etter 42 minutter var Halden foran med ti mål, 28-18.

Og slik fortsatte det. Haslum gjorde tekniske feil eller bommet – Halden kontret eller vant returballer, og scoret.

Til slutt tapte Haslum 41-23.