I kveld skal 20 (ordentlig) gode minutter bli til 60 – Haslum

I kveld skal 20 (ordentlig) gode minutter bli til 60

Haslum er fulle av revansjlyst før kveldens kamp mot Halden.

(HALDEN – HASLUM, HANDBALLTV.COM KL. 17:50):

20 veldig gode minutter skal bli til 60 gode minutter. I kveld venter formlaget Halden i Remmenhallen. Haslum-trener Sten Stockfleth er klar over utfordringene han og hans mannskap står ovenfor i Viktor Skillhammar & co.

– Halden har tre poeng, men kunne like godt hatt seks poeng på sine første kamper. Det er en tøff oppgave som venter i kveld, erindrer Haslum-sjefen.

– Hva blir det tøffeste? 

– Å stoppe skytterne dems. Samtidig må vi ikke slippe dem for mye til i kontrings- og ankomstsspillet.

Stockfleths disipler er revansjelystne etter Falk-tapet søndag.
– Vi håper selvfølgelig å slå tilbake i kveld. Skal vi vinne, må vi spille opp mot vårt beste, og vi har ikke råd til å slippe oss ned i noen perioder av kampen, sier han.

– Et av de bedre lagene offensivt

Magnus Søndenå er enig med sjefen, og legger til at Halden fort kan bli den tøffeste kampen Haslum har spilt til nå denne sesongen.
– De er et av de bedre lagene offensivt, med Skillhammer og Trym Bilov Olsen i spissen – og generelt gode bakspillere, sier Søndenå, som kun fikk hull på byllen én gang mot Falk.
Nå skal han vise seg fram fra en bedre side, og:
– Vi må også vise oss fram fra en bedre side. Heldigvis har vi en del å gå på, og vi må levere to bra omganger hvis vi skal ha sjans på begge poengene i kveld. Så enkelt er det, slår Søndenå fast.
Vegard Tennfjord sier følgende:
– Vi har lagt Falk-kampen bak oss og har rettet blikket mot en tøff kamp i kveld. Vi må ta med oss det positive fra søndagens kamp og kjempe hele kampen gjennom for å stå igjen med to poeng, mener han. 

Se kampen mellom Halden og Haslum, i Eliteseriens fjerde runde, klokken 18:00 på handballtv.com.