Thrilleravslutning endte med sesongens første tap – Haslum

Thrilleravslutning endte med sesongens første tap

Haslum ledet til pause, og så ut til å ha full kontroll i Holtanhallen. Men unøyaktighet og dårlige vurderinger sørget for årets første tap.

Haslum-trener Sten Stockfleth hadde fått tilbake Anders Røe og Sander Andreassen fra skade. Det hjalp de første 30 minuttene.

Haslum åpnet klart best mot Falk Horten, og ledet 5-1 ni minutter ut. Falk kom seg til hektene igjen, men anført av Håvard Johannesen ledet Haslum med tre mål til pause, 13-10.

Men andreomgangen ble tung for Stockfleths mannskap. Skuddbom og ikke helt habilt forsvarsspill sørget for at Falk tidlig kneppet innpå ledelsen til Haslum. Fem minutter ut i den andre omgangen utlignet Falk til 15-15. Da tok de over initiativet i kampen.

Lagene scoret og bommet i angrepene etter hverandre, som gjorde at ingen klarte å skaffe seg overtaket. Dermed ble det en skikkelig avslutning på kampen i Horten.

Stefan Ilic og Håkon Pettersen scoret hvert sitt mål fem minutter før slutt, uten at Haslum fikk ballen i mål i mellomtiden. Dermed hadde Falk en tomålsledelse – som bærumslaget akkurat ikke greide å hente inn.

Kampen endte til slutt med en knepen 26-25-seier til Falk Horten.