I rosa for kreftsaken – vil ha 1500 på kamp – Haslum

I rosa for kreftsaken – vil ha 1500 på kamp

Nesten alle kjenner noen som er berørt av kreft. Onsdag 11. oktober skifter Haslum kampantrekk. Bærumsklubben bytter ut sine røde drakter og stiller for fjerde året på rad i spesialdesignende rosa drakter for å skaffe inntekter til Brystkreftforeningen.

– Rosa Sløyfe-aksjonen fortjener all den oppmerksomheten den kan få. Det skulle bare mangle at ikke vi kan stille i rosa i én kamp for å sette et søkelys på saken, sier Haslum-kaptein Anders Røe.

Daglig leder Jarle Ludviksen opplyser om at man kan kjøpe en Rosa Sløyfe-billett til 200 kroner, der 100 kroner går direkte til Brystkreftforeningen.

– Så her er det bare å stille opp og komme seg på kamp, sier Ludviksen.

BESTILL HER: Kjøp Rosa Sløyfe-billetten her.

Draktauksjon

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å spre kunnskap, vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskap om sykdommen og støtte brystkreftforskning. Kreftforeningen vil også være til stede med stand i Nadderud Arena på kampdag.

Haslum skal også auksjonere bort de rosa draktene etter kampen.

– Alt av penger som vi drar inn fra draktauksjonen går rett tilbake til Brystkreftforeningen, sier Ludviksen, og forteller at drakter til spillere som Sander Sagosen, Sebastian Barthold, Eirik Köpp og Kent Robin Tønnesens klubbdrakter vil dukke opp i draktauksjonen.

– I tillegg auksjonerer vi bort flere fine Kepaza-kjoler. Siden gründer Pernille Fristad er en stor Haslum-supporter, ville hun gjerne være med å støtte en så god sak.

– 1500 på kamp

Av og til må man klype seg selv i armen; Haslum er ikke akkurat bortskjemte med publikum. Den trenden vil klubben nå snu.

–  Vi har et mål om å få 1500 personer på kamp 11. oktober. Man kan si hva som helst om det, men vi tror det er en litt skjult håndballinteresse i Bærum. Derfor jobber vi i disse dager steinhardt med å få folk på kamp, og vi håper å nå 1500 tilskuere. Det hadde vært helt magisk, sier Eirik Oskarsen, markedskonsulent i Haslum HK.

Men for å få det til, trenger Haslum litt hjelp fra deg som leser dette.

– Folk må gjerne hjelpe oss med å spre arrangementet på Facebook og fortelle venner at de må møte opp på kamp og støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Vi vil selvfølgelig samle inn mest mulig til dem, sier Oskarsen.

Og som vanlig blir det frisbee-konkurranse i pausen.

– De yngste kan prøve seg på prikkskytingmålet utenfor arenaen før kamp. Der kan de vinne kule, røde Haslum-skjorter, fortsetter han.

Tar du oppfordringen og møter i Nadderud Arena 11. oktober? Bestill billett her.

Det blir garantert en festaften i Nadderud Arena den onsdagen.