Haslum tar restitusjon på alvor – Haslum

Haslum tar restitusjon på alvor

Du har kanskje lagt merke til at Haslum-spillerne etter kamp får i seg en restitusjonsdrikk? Det har sin grunn. Haslum Håndballklubb har nemlig inngått en samarbeidsavtale med Smartfish AS, som er verdensledende på restitusjon og har flere studier med dokumentert effekt på muskelrestitusjon.

I en hektisk hverdag med mye trening og tøffe kamper, er restitusjon viktig. Haslum HK tar dette seriøst og gjør det samme som Tottenham, Benfica, Manchester City og andre internasjonale toppklubber; sørger for at våre spillere får den beste restitusjonsdrikken.

Som en del av avtalen, får nå alle spillere og ledere i Haslum IL og Haslum HK 10% rabatt på alle kjøp via denne linken (smartfish.no/haslumhk).

For å få rabatten, må rabattkoden haslumhk brukes når man gjennomfører et kjøp på smartfishsport.no/haslumhk.

– Gutta våre fortjener det beste av utstyr og det som skal til for å yte maks, og vi er derfor veldig glade for å ha inngått en samarbeidsavtale med Smartfish AS, sier daglig leder i Haslum Håndballklubb, Jarle Ludviksen.

Han oppfordrer samtidig alle lag i Haslum-systemet til å se på produktene Smartfish tilbyr.

– Vi vet mange lag tar trening og restitusjon seriøst. Nå har de samme lagene også muligheten til å spare penger gjennom vår avtale. Grip den, er Haslum-sjefens oppfordring.

 

Trenger ditt lag hjelp med bestilling av produktene fra Smartfish? Ta kontakt med Jarle på e-post jarle@haslumhk.no, eller Eirik på e-post eirik@haslumhk.no.