Mamelund gjorde «comeback»: Målfattig, gode målvakter og mye tekniske feil – Haslum

Mamelund gjorde «comeback»: Målfattig, gode målvakter og mye tekniske feil

Vegard Tennfjord berget ett poeng i en ikke alt for velspillende eliteseriekamp onsdag kveld.

HASLUM – ØIF ARENDAL 21-21 (8-9):

Erlend Mamelund gjorde et overraskende comeback.

Håvard Åsheim sto nærmest som en vegg.

Og Vegard Sørlie Tennfjord reddet det ene poenget to minutter før full tid. I korte trekk kan kampen oppsummeres slik.

For det var ikke akkurat en velspilt kamp de 659 tilskuerne i Nadderud Arena var vitne til onsdag kveld.

Haslums hjemmepremiere var en jevnspilt affære. Drøye ti minutter ut i kampen satte Haslums Magnus Søndenå inn 3-3, og etter et kvarter gikk hjemmelaget opp i ledelsen for første gang i kampen, 6-5.

Lagene fulgte hverandre som skygger. Haslum fikk inn to baller til, ØIF Arendal fire – og det gjorde at stillingen til pause var 8-9.

24 minutter ut i omgangen kom forøvrig Erlend Mamelund på banen. Den tidligere landslagsspilleren trengte kun like over minuttet på å sette sitt første mål for kvelden.

Den andre omgangen fortsatte som den første. Målfattig, gode målvakter og mye tekniske feil.

Lagene byttet nærmest innstendig på å føre an. Og da Vegard Tennfjord fikk ballen ett minutt før full tid på stillingen 20-21, nølte ikke fjorårets beste Haslum-spiller ett sekund; han klinte ballen i mål og berget på mange måter Haslums ene poeng mot ØIF Arendal.