Bli en HåndballTV-partner! – Haslum

Bli en HåndballTV-partner!

Haslum Håndballklubb oppgraderer sendingene sine på HåndballTV. Amedia og Nettavisen er med. Vil du bli med på laget?

En perfekt mulighet for bedrifter – store som små – til å få logo og navn på våre HåndballTV-sendinger. HåndballTV solgte foran sesongen 18/19 visningsrettighetene til Nettavisen og Amedia. Det gjør at nedslagsfeltet for din målgruppe blir større.

– Vi har rundt 4-5000 unike seere som ser våre kamper på HåndballTV. De ser i snitt 47 minutter av kampen live, og i tillegg har vi tett opp mot tusen som ser kampene i reprise, sier Eirik Oskarsen, markedssjef i Haslum HK.

Han opplyser at dette er ferske tall.

– Og når vi nå oppgraderer våre sendinger med studio og intervjuer med trenere og spillere før kamp, i pausen og etter kamp, tror vi seertallene kommer til å gå opp ytterligere. Jeg mener at dette er en ypperlig mulighet for bedrifter til å kunne få vise seg frem, og synliggjøre seg selv, sier Oskarsen.

Han forteller at Haslum HK skreddersyr pakker som passer deg og din bedrift perfekt.

 


Høres dette interessant ut for deg og din bedrift?

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud: 

Eirik Oskarsen
Tlf: 92257903
E-post: eirik@haslumhk.no