Hva er egentlig #AltErMulig? – Haslum

Hva er egentlig #AltErMulig?

Du har kanskje sett at vi ofte publiserer innlegg med en spesiell merkeknagg på sosiale medier. Men hva betyr egentlig #AltErMulig – og hva vil vi med det?

Vi tok en rask prat med daglig leder i Haslum Håndballklubb, Jarle Ludviksen, for å la han forklare hva Haslum vil med #AltErMulig, hvordan man går frem og hvorfor man skal bli klubbens andre generalpartner.

– Hva er #AltErMulig? 

–Alle i Haslum Håndballklubb vet at alt er mulig. Det har vært vårt slagord gjennom nesten ti år nå. #AltErMulig er vår andre generalsponsor, som både bedrifter og privatpersoner kan ta del i, og gi et valgfritt beløp til klubben.

– Hvorfor skal man ta del i det? 

–  Mange av våre trofaste sponsorer har bidratt – og er fortsatt villige – til at Haslum HK fortsatt skal ligge i toppen av norsk håndball. Det er ikke en ny sak at norske klubber sliter med økonomien i et trangt sponsormarked, deriblant Haslum. Vi hadde plass til én generalpartner til på drakta, og da kom vi opp med idéen om å la vårt slagord bli vår nye generalpartner – sammen med Moderne Byggfornyelse.

– Hva er fordelene med å være #AltErMulig-sponsor?

– Du, det er på mange måter en unik sjanse. Alle som gir et valgfritt beløp, får et #AltErMulig-klistremerke og inviteres til lett bevertning og prat med hovedtrener Sten Stockfleth og en spiller foran en eliteseriekamp. I tillegg får man navnet sitt på storskjermen – og Facebook-siden vår – under eliteseriekampene i Nadderud Arena. Man kan være anonym hvis man ønsker det.

– Bidrar man derimot med over 2000 kroner, får man et sesongkort på kjøpet. Det er en knalldeal.

– Hva så med bedriftene?

–  Det samme gjelder bedriftene. Bidrar man som bedrift med over 5000 kroner, får man tilgang til ett av våre suksessfulle Business-to-business-møter i løpet av sesongen.

– Jeg vil bli #AltErMulig-sponsor – men hvordan melder jeg meg på? 

– Det er ganske enkelt, faktisk. Du klikker deg inn på denne linken, scroller ned til «Registrer deg» og trykker enten på bedrift eller privatperson. Så fyller du ut personalia, deretter mottar du en e-post fra oss med betalingsinformasjon.

– Hva om jeg ikke har Facebook, da? 

– Da sender du en mail til enten eirik@haslumhk.no eller jarle@haslumhk.no – eventuelt kan du ringe oss -, så fikser vi det.

– Men det er så stress å betale i nettbanken… 

– Null problem. Vi følger med i tiden. Blir du #AltErMulig-sponsor, kan du selvfølgelig betale med Vipps. Vårt nummer er 14889. Det oppgis også i e-posten du mottar fra oss når du blir vår andre generalpartner. Men husk; du kan også betale via nettbank – det er opp til deg selv. Uansett; alt er mulig i Haslum!

– Og når jeg har gjort det? 

– Da fikser vi resten. Og du kan glede deg til å se ditt navn på vår Facebook-side og storskjerm. Takk for at du blir med på vinnerlaget!

Bli #AltErMulig-sponsor HER.