Lover å øke scoringssnittet sitt betraktelig – Haslum

Lover å øke scoringssnittet sitt betraktelig

Neste ut i Sommerpraten er Anders Røe. Han er Haslum-kaptein og kjent for sine spenstige kommentarer i media. Neste sesong LOVER han å øke scoringssnittet sitt betraktelig. God sommer!

Hva er dine sommerplaner?
– Først skal jeg seks dager til Granollers cup i Spania med Njård J-01. Deretter går turen videre til Mallorca og Benidorm. Når jeg er tilbake i Norge skal jeg ta meg en tur til hytta for å bare slappe av.

Hva er ditt beste sommerminne?
– Var en tur i Barcelona for et par år siden. Den sitter godt i minnet.

Hva er det perfekte sommermåltid – og hva spiser du ikke?
– Det er et par «vente-pølser» fra grillen, før jeg spiser en ordentlig god biff med søtpotetfries og en god salat. For å få måltidet helt perfekt, avslutter jeg med jordbær og vaniljesaus – pluss marshmallows – til dessert. Jeg spiser ikke makrell i tomat!

Av alle personer i hele verden, hvilke to ville du helst dratt på telttur med i sommer? Og hvorfor?
– Mamma og Mauricio Pochettino. Det er alltid hyggelig å kunne tilbringe tid med mamma, og på teltturen kan jeg høre på Pochettino fortelle hvordan han skal lede Tottenham til Premier League-tittelen i år.

Hvem ler du mest av, og hvem ønsker du dit pepper’n gror?
– På hjul med Dag Otto – og Trond Tjemsland når han kjeder seg. Arsenal har jeg ikke noe særlig til overs for, så får bli dem.

Hvorfor skal folk komme på kamp i Nadderud Arena?
– Vi har et kjempespennende lag denne sesongen, og vi kommer til å spille en morsom type håndball. Ikke minst skal jeg øke scoringssnittet mitt betraktelig!

Leser du saker om deg selv i media?
– Kan hende jeg titter innom hvis det står noe, ja …

Mer sommerprat:
Telttur er ikke noe for meg