Vi lanserer #AltErMulig – en generalpartner – Haslum

Vi lanserer #AltErMulig – en generalpartner

Haslum Håndballklubb lanserer #AltErMulig. En generalpartner-avtale som eies av deg og meg, og som går til Haslum Håndballklubbs videre satsing i toppen av norsk håndball.

Kort fortalt får #AltErMulig hovedsponsor-plass på drakta til Haslum-spillerne neste sesong – sammen med vår andre generalpartner, Moderne Byggfornyelse. Du kan bidra både som privatperson og/eller gjennom bedrift.

Alle som har tilknytning til Haslum vet at #AltErMulig. Det har vært vårt slagord gjennom nesten ti år – og det er med glede vi nå gjør et så viktig slagord om til vår hovedsponsor. Det viser at de tre ordene betyr noe for klubben.

#AltErMulig er tiltenkt finansiert av deg og meg – for Haslums videre elitesatsing. 

Mange av våre trofaste sponsorer har bidratt – og er fortsatt villige – til at Haslum Håndballklubb skal ligge i toppen av norsk håndball. Likevel; vi har plass til en generalsponsor til på drakta vår – og du har nå muligheten til å bli med som vår andre generalsponsor. En unik sjanse, som vi håper du vil benytte deg av.

Vil du være med på å ta et større eierskap og ansvar for at Haslum HK fortsatt skal være en av de dominerende klubbene i Norge?

Hvis ja, da kjøper du deg plass på drakta vår!

Alle våre #AltErMulig-sponsorer får med følgende:

Ditt navn eller din firmalogo presentert på hjemmeside og på storskjerm under våre hjemmekamper.

  1. #AltErMulig vil være kampsponsor på en av våre hjemmekamper kommende sesong. Til denne kampen inviteres du, som #AltErMulig-sponsor, til lett bevertning og prat med hovedtrener og spiller før kampen.
  2. Du vil motta et  #AltErMulig-klistremerke som viser at du er generalsponsor av Haslum HK. Dette er eksklusivt, og vil ikke kunne bli kjøpt i hall eller nettbutikk.
  3. Ved bidrag over 2000 NOK får du med et sesongkort på kjøpet.
  4. Bedrifter som bidrar med mer enn 5000 NOK får invitasjon til å delta som gjest på et av våre 10 sponsormøter i løpet av sesongen.

Bli med på laget, da vel!

Bli generalpartner for en av Norges fremste håndballklubber her.

#AltErMulig