Suksessfull #Grundigligakokk-kampanje i Sandefjord – Haslum

Suksessfull #Grundigligakokk-kampanje i Sandefjord

Alle Grundigliga-klubbene har i vår deltatt i vårens #Grundigligakokk-kampanje, og fredag var det Magnus Søndenå og Sander Andreassens tur.

– Vi gleder oss veldig, det blir veldig spennende å skulle lage mat for guttene vi skal besøke. Det er kanskje ikke vår sterkeste side, men dette skal nok gå bra, sa Søndenå og Andreassen da de hentet den nylånte bilen fra Skoda Møller Bil Rud i anledning turen til Sandefjord.

Og matlagingen gikk bra den, tross noen startproblemer.

For med mye kø utover mot Sandefjord fredag, rakk bare Andreassen og Søndenå de siste drøye 20 minuttene av treningen til Sandefjord Turn Idrettsforenings gutter 03-lag – som vant Haslums #Grundigligakokk-kampanje.

Men, det la ikke noe demper på festkvelden det etter hvert ble.

BILDEGALLERI: Se stort bildegalleri fra kvelden i Sandefjord her.

Sandefjord-guttene så ut til å storkose seg med Haslum-profilene som kom på besøk, og Søndenå og Andreassen lekte med grillen og lagde både pølser og burger til de unge, lovende håndballspillerne fra «Sommerfjord», slik Søndenå omtaler sin hjemby som.

– Dette har vært et minne for livet, og fanklubben til Magnus har fått enda et idol i Sander. Heia Haslum og STIF, smilte treneren for guttelaget – og tidligere håndballproff i blant annet Aalborg -, Tor Håvard Ertsås.

VIDEO: God stemning da Andreassen og Søndenå kom på besøk.

Søndenå og Andreassen storkoste seg i førstnevntes hjemby fredag.

– Dette var kjempemoro, og det er absolutt noe som jeg kunne gjort igjen. Det er godt å kunne gi noe tilbake til de unge spillerne, sa Søndenå til nikkende bekreftelse fra Andreassen.