Vegards eventyrsesong ble kronet med Årets spiller-utmerkelse – Haslum

Vegards eventyrsesong ble kronet med Årets spiller-utmerkelse

Vegard Sørlie Tennfjord kan glise ekstra bredt i 17. mai-toget i morgen. - Wow! Dette var rått!

Publisert: 16. mai kl. 21:21.


Eventyrsesongen til Vegard Tennfjord kronet seg med å bli kåret til Årets Haslum-spiller av sine egne lagkamerater og trenere.

Årets spiller-prisen deles ut i samarbeid med Egon Bekkestua. 

– Wow! Dette er rått!, kommer det spontant fra Tennfjord i dét Haslum Media overbringer det glade budskap.

– Dette er dritgøy. Vi er et lag med mange gode spillere som har gjort en OK sesong. Sett over ett har den kanskje ikke vært så bra, men det er enormt kult å vite at lagkameratene setter pris på prestasjonene og innsatsen jeg har lagt ned.

Det var nok ikke mange som hadde trodd før årets sesong at Vegard Tennfjord skulle bli Årets Haslum-spiller, men han har motbevist alle kritikere. I løpet av 22 spilte kamper scoret han 74 mål. Han ble med dét Haslums tredje mestscorende denne sesongen, bare slått av kantspillerne Sebastian Barthold (99) og Thomas Kristensen (88).

– Dette betyr at all innsats jeg har lagt ned opp gjennom årene har betalt seg. Dette er utbyttet av at jeg har vært tålmodig og jobbet hardt, og det at det settes pris på av mine lagkamerater, kan jeg ikke si noe annet enn at jeg er veldig takknemlig for. Jeg er avhengig av dem for å levere godt, og da betyr det ekstra mye at de setter pris på at jeg har levert varene. Denne gjengen betyr utrolig mye for meg, og igjen; jeg setter ekstremt stor pris på at de har stemt meg frem, gliser Årets Haslum-spiller.

Cupfinalen årets høydepunkt

Linjespilleren innrømmer at beskjeden tok han litt på senga.

– Vi hadde mange gode kandidater til prisen, men helt ærlig trodde jeg Sander (Andreassen) skulle vinne. Han har vært veldig god i år, skryter Tennfjord.

– Hva har vært Vegards største høydepunkt denne sesongen? 

– Helt klart cupfinalen. Det har gått mange rykter i Nadderud Arena om at cupfinalen er det kuleste å vinne. Endelig fikk jeg bidra og spille. Det var helt sinnsykt kult, og det er kanskje det beste jeg har levert under de forutsetningene som var; mye publikum og nerver. Det er noe annet å bidra i en cupfinale kontra vanlig seriekamp, selv om det selvfølgelig er veldig morsomt, sier han.

Surfet på bølge

– Hvordan har du klart å levere så godt gjennom en hel sesong?

– Jeg fikk en god «boost» allerede mot Falk i serieåpningen, og jeg har kanskje surfet litt på en bølge etter det, men samtidig må man jobbe for å holde seg på bølgen, og det har vært veldig kult å få muligheten i år.

– En liten eventyrsesong for deg …

– Absolutt. Jeg gikk inn med innstillingen til denne sesongen om at dette skulle bli «min sesong». Det jeg har fått til, så du kan godt si at det har vært en eventysesong for meg. Jeg føler meg nesten litt som Askeladden, sier han og letter på smilet, før han runder av:

– Men jeg er ikke ferdig med å vise meg frem. Vi skal revansjere det rævva sluttspillet når seriespillet starter igjen, og da er det fullt fyr igjen, sier Tennfjord.

Haslum gratulerer Vegard med utmerkelsen!

Årets spiller-pris deles ut i samarbeid med Egon Bekkestua. Husk å oppgi «Haslum-avtalen» når du bestiller mat eller drikke, – 10% av din kjøpesum går til Haslum HKs satsning.