VIDEO: Takk for de uforglemmelige minnene, Tom-Eirik og Erlend! – Haslum

VIDEO: Takk for de uforglemmelige minnene, Tom-Eirik og Erlend!

Det er tid for å takke av to av Haslums største profiler siden klubben ble stiftet i 1999.

Erlend Mamelund legger opp og Tom-Eirik Skarpsno søker nye utfordringer som assistenttrener i den danske toppklubben TTH Holstebro.

Tom-Eirik, ofte bare kalt «TES», har tatt tre serie- og cupgull, samt to sluttspillgull som hovedtrener i Haslum siden 2008. TES har vært en del av Haslum-systemet siden tidlig på 2000-tallet, og var både juniortrener og assistenttrener – under Jan «Proppen» Karlsson – før han ble hovedtrener for elitelaget i 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erlend har hatt en fantastisk håndballkarriere. Han har spilt Final4 med THW Kiel, og vært med på alle – minus to i 2008/09 – gullene som Haslum har tatt opp gjennom årene. Han debuterte for Haslum så tidlig som i 2001/02-sesongen, og kan også skilte til gull i den danske cupen – og ikke minst gull i EHF-cupen. Erlend fikk også med seg hele 137 kamper og 354 mål fra sin landslagskarriere for Norge. Landslagskarrieren ble rundet av med en imponerende fjerdeplass under fjorårets EM i Kroatia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO: Slik hyller vi Erlend og Tom-Eirik (trykk på bildet under):