Sindre Normann

Røk ut av sluttspillet

Kolstad var best fra start til slutt.

(HASLUM – KOLSTAD 18 – 27):

Kolstad tok tidlig ledelsen i Nadderud Arena. Haslum scoret sitt tredje mål etter 18 minutter, men da hadde allerede Kolstad satt inn ball etter ball bak Trond Tjemsland og Håvard Åsheim.

Haslum kom aldri opp på forventet nivå, og dermed kan trondheimslaget glede seg over semifinale-billett.

– At det skal svinge så mye over tre kamper er ikke til å tro, sier Haslum-kaptein Anders Røe til Budstikka.

Kolstad vant den første kvartfinalen 37-29, mens Haslum vant 36-28 i Trondheim forrige onsdag. Den tredje kampen endte altså med nok et stortap for Haslum.

– Det er vanskelig å peke på hva som går galt, men den enkle forklaringen på at vi ryker er at vi gjør to forferdelige matcher. Over tre kamper fortjente Kolstad å gå videre, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno, som nå gir seg som sjef for rødtrøyene.

Det ble dermed siste gang vi også fikk se Erlend Mamelund i Haslum-trøya. Helset-gutten legger opp etter denne sesongen for å bli Sten Stockfleths høyre hånd neste sesong.

Kolstad var aldri truet og til pause gikk laget inn med en syvmålsledelse, 7-14.

I andre omgang fortsatte de der de slapp og de kunne etter 60 minutter feire semifinaleplass med seier 27-18.