– Alt er opp til oss selv – Haslum

– Alt er opp til oss selv

I kveld er det bare én ting som gjelder for Sander Andreassen & co..

(KOLSTAD – HASLUM, NIDARØHALLEN 19.00, EUROSPORT 1):

Å score flere mål enn det Kolstad gjør. 

Andreassen mener Haslum har alle forutsetninger for å gjøre nettopp det.

– Mulighetene er der, absolutt. Vi har gode nok spillere i alle ledd, og vi har et godt nok lag til å vinne mot dem. Kolstad er gode, men vi har hatt et godt tak på dem, sier Haslums playmaker.

– Fokus har vært å finne tilbake til det vi er best på, samt stable skada spillere på beina igjen, parerer Haslum-boss Tom-Eirik Skarpsno.

Levere bedre enn sist

Andreassen innrømmer at det hadde vært en skuffelse om det blir en tidlig exit fra sluttspillet.

– Det hadde vært en kjempestor skuffelse. Men vi har planen klar, og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, sier Andreassen, og peker på følgende faktorer som blir viktig i kveld.

– Vi må få satt forsvaret fra start og komme frem på skytterne deres. (Ronald) Putans og (Mishels) Liaba fikk komme alt for nært sist kamp, og da traff de på alt de skøyt på. I tillegg er det lov å håpe på noen flere redninger fra keeperne våre, sier Andreassen.

Skarpsno er klar på at Kolstad er en hard nøtt å knekke på hjemmebane.

– Jeg mener sjansene er 50/50, men uansett så håper jeg at vi kan levere en bedre kamp enn sist onsdag. Det var alt annet en bra, slår Haslum-bossen fast.

Han håper dette ikke blir hans siste kamp som Haslum-sjef – i denne omgang. Som kjent reiser han til dansk eliteserie etter sesongen.

Spilleglede

Andreassen etterlyser spilleglede fra Haslum-laget.

– Vi må finne frem den igjen, og det må se ut som at vi har lyst til å vinne. Vi må rett og slett vise mer at vi har lyst til å vinne, sier han.

 

Og legger til:

– Alt er opp til oss selv i kveld. Spiller vi opp mot vårt toppnivå, skal vi være bedre enn Kolstad. Det skal være sikkert.

Kolstad – Haslum sendes på (NB!) Eurosport 1. Kampstart er 19.00, sendestart 18.45.