Oppdatering på Köpp, Schønningsen, Grimstad, Romsaas og Røe – Haslum

Oppdatering på Köpp, Schønningsen, Grimstad, Romsaas og Røe

Her kommer en rask oppdatering på status til de skadde spillerne i Haslum.

Eirik Köpp skadet seg mot Elverum, og har ikke vært å se på banen etter. Han har nå fått bekreftet at det indre leddbåndet i sitt høyre kne er røken, og har således spilt sin siste kamp i Haslum-trøya i denne omgang.

– Det er kjipt at jeg ikke får tatt et skikkelig farvel med Haslum-publikummet, sier Köpp, som signerte for den tyske Bundesliga-klubben Vfl Gummersbach tidligere i mars.

Simen Schønningsen er en annen som heller ikke har vært å se i Haslum-troppen de siste kampene. Han skadet seg på trening dagen før Haslum tok turen til Elverum (16. mars).

– Jeg fikk en liten strekk i leggen, men nå er jeg på gang igjen, og regner med at jeg er tilbake mot Kolstad på hjemmebane førstkommende onsdag, sier han.

Dominic Grimstad var uheldig i en duell med Eirik Köpp på trening i midten av januar. Han har røket sitt bakre korsbånd.

– Jeg landet litt forkjært, og da var det gjort. Jeg kjente med en gang at det var noe galt, sier Grimstad, og legger til at han håper å være tilbake når Haslum starter oppkjøringen til neste sesong.

Haslum-kaptein Anders Røe er en annen som ikke har spilt kamp siden Haslum sikret seg cupgullet 29. desember. Håndball-treninger har han også holdt seg unna siden den tid, men nå ligger det an til comeback i sluttspillet.

– Det går mye bedre med skulderskaden min, og jeg er egentlig bare ute i et par uker til, sier han, og fortsetter:

– Men jeg har et lite håp om å kunne være med å bidra i kvartfinalene på en eller annen måte.

Ola Romsaas har kommet inn i Haslum-troppen som et friskt pust. Nå er han også ferdig for sesongen.

Det er jumpers knee som plager ham, og forventet rekonvalesenstid er tre til fire måneder.

Haslum – Kolstad
1. kvartfinale (sluttspillet)
onsdag kl. 18.30

Forhåndsbestill billett her.