Skadeskutt Haslum tok bronse: – Årsbeste! – Haslum

Skadeskutt Haslum tok bronse: – Årsbeste!

Et skadeskutt Haslum, uten spillere som Anders Røe, Eirik Köpp, Simen Schønningsen og Dominic Grimstad, sikret bronsen mot ØIF Arendal.

Utgangspunktet foran kampen var klart: Haslum måtte ta poeng borte mot ØIF Arendal for å ta edelt metall, også i serien.

Og det gjorde de med glans.

Anført av strålende forsvarsspill av Håvard Johannesen og Erlend Mamelund, kunne Trond Tjemsland plukke ball etter ball.

Og Tjemsland har virkelig funnet formen før årets viktige kamper kommer.

– Ja, det var bra det (seieren over ØIF, journ. anm.). Kanke´klage på formen min den siste tiden, humrer «Tjems».

God start

Haslum tok tidlig ledelsen og opparbeidet seg en fin tremålsledelse før ØIF Arendal utlignet etter ca. halvspilt førsteomgang.

– Vi kom bra ut fra startblokkene. Vi fikk inn vårt tempo på kampen, opparbeidet en god tremålsledelse, men så rotet vi den bort – og da trodde jeg helt ærlig at det kom til å bli et rotterace helt inn, sier Tjemsland.

Som kunne se Thomas Kristensen fortsette storspillet fra sist kamp mot Halden.

– Hehe, det går fint for tiden. Jeg – for såvidt hele laget – har funnet formen nå og det er sinnsykt deilig.

Høyrekanten scoret 7 mål mot bronse-utfordreren.

Årsbeste

– Dette er etter min mening årsbeste, faktisk. Vi står veldig bra bakover, spesielt med Håvard og Erlend, og framover gjorde vi dem svimmel. De prøvde alt mulig, men vi løste det veldig fint. De klarte rett og slett ikke å løse vårt spill og forsvar i dag, smiler Kristensen.

Nå venter sluttspillet. Én ting som er klart, er at Haslum spiller hjemme i første kvartfinale.

Oppdatert: Haslum møter Kolstad onsdag kl. 18.30. 

– Vi er en av favorittene til å stikke av med bøtta. Vi har definitivt muligheten til å slå alle lag, slår Kristensen fast.