Haslum-kapteinen forlenget med to år – Haslum

Haslum-kapteinen forlenget med to år

Haslum HK og Anders Røe er enige om en ny toårsavtale med opsjon på ytterligere ett år.

Anders Røe var opptatt av én spesiell ting før han satte penn til papir og signerte under på sin nye avtale.

– Jeg måtte ha en bekreftelse på at jeg kommer til å bli satsa på, sier Haslum-kapteinen.

LYST TIL Å VÆRE MED.

Røe er strålende fornøyd med den nye kontrakten som altså binder ham til Haslum ut sesongen 2018/19.

– Jeg har veldig trua på det som kommer de neste årene. Det blir et skifte på trenersiden, og jeg har lyst til å være med på det prosjektet som skal settes i gang neste sesong. Ikke minst er det betryggende for meg å vite at vi fortsatt får en fin blanding av spillere som har spilt i klubben lenge.

– Haslum er en veldig fin klubb å være i. Her ligger alle forhold til rette for at vi skal kunne prestere også de kommende årene.

Med Sten Stockfleth og Erlend Mamelund i trenerteamet neste sesong – samtidig som Eirik Köpp og Simen Schønningsen drar til Tyskland -, er det nok ikke mange som forventer så mye av neste års Haslum-tropp.

– Vi starter litt på nytt neste sesong. Over et par år er det titler vi skal jage, men vi kommer til å være i toppen de første årene også. Det er jeg helt sikker på, slår Røe fast.

DANMARK OG TYSKLAND.

Og røper at han vært i kontakt med utenlandske klubber før han signerte på sin nye avtale med Haslum.

– Jeg har vært i samtaler med en tysk og en dansk klubb, men jeg vil veldig gjerne være med på det som settes i gang her neste sesong. Jeg har veldig trua på det, og derfor signerte jeg ny kontrakt nå, smiler Haslum-kapteinen.

Før neste sesong skal sluttspillet i gang, og der har Røe og Haslum skumle planer.

Men aller først venter ØIF Arendal i Sør Amfi i morgen (Eurosport Norge fra 17.45). Haslum-kapteinen har ikke spilt en kamp siden Haslum vant cupgull 29. desember, og kommer til å vente med å entre banen til han forhåpentligvis er tilbake i første kvartfinale.

– Ambisjonene våre er å vinne sluttspillet, det har vi sagt i hele år. Samtidig trenger vi folk tilbake fra skade, for vi har alt for mange av det akkurat nå. Vi trenger at folk kommer tilbake snart, og kommer vi oss videre fra kvartfinalen kan alt skje, sier Røe, og legger til:

– Vi frykter ingen lag før sluttspillet.