En midt i fleisen måtte til for at Haslum-toget skulle våkne – Haslum
Foto: Jøran Johansen (Sportsbilder.no)

En midt i fleisen måtte til for at Haslum-toget skulle våkne

Vegard Sørlie Tennfjord har etter hvert denne sesongen blitt rutinert. Rutinert i å ta imot banens beste-priser.

Denne sesongen har det blitt tre for linjespilleren. I tillegg har han flere ganger blitt kåret til Haslums beste av våre Facebook-følgere – og også etter denne kampen ble han nominert.

– Hehe, det fungerte bra i dag, det gjorde det, sier Vegard Tennfjord, som tross en godt kontrollert seier ikke var strålende fornøyd med måten den ble sikret på.

– Vi slipper de unødvendig mye til i 2. omgang, mener han.

For etter at Thomas Kristensen satte inn 1-0 til bortelaget, rykket Kolstad raskt i fra og ledet etter 4 minutter 4-1.

– Vi fikk oss en midt i fleisen i starten, sier han.

Rykket fra

Haslum hentet raskt opp ledelsen som Kolstad hadde innarbeidet seg, og når Kolstad var ubesluttsomme i overtall, kunne etter hvert hvittrøyene, for anledningen, rykke i fra.

– Vi kommer godt fra det undertallet, og jeg føler at vi derfra og inn egentlig har full kontroll. Litt negativt er det uansett at vi slipper inn hele 18 mål i 2. omgang, sier Tennfjord.

– Hva er grunnen til det, tror du? 

– Jeg personlig blir litt sliten utover i omgangen, og det har kanskje noe med at vi er litt for ubesluttsomme i skuddene våre. De får noen enkle kontramål, også har vi en 7-målsledelse til pause, det blir på en måte litt automatikk i det vi gjør, men vi ror det greit i land på slutten, og jeg føler at vi på ingen måte er truet gjennom kampen. Vi har god kontroll hele veien, selv om det kanskje ikke alltid ser slik ut, sier Tennfjord.

4 på 8

Tennfjord ble stående med 4 mål selv. Det er noe han ikke er helt fornøyd med.

– Jeg brenner dessverre for mange sjanser i dag, og det er jeg ikke fornøyd med. Jeg skulle minst satt et par baller til, for jeg fikk mange bra innspill i dag, medgir Haslums nummer ni.

– Men ellers er jeg godt fornøyd med egen prestasjon.

Med 31-27-seieren over Kolstad i kveldens oppgjør, klatret Haslum opp igjen til 3. plass på GRUNDIGliga-tabellen.

Kampen om gullet er kjørt, mener Tennfjord.

– Målsetningen hele veien har vært medalje, og vi går for det vi kan. Gullet er nok kjørt, men til syvende og sist er det medalje som gjelder, uansett valør – om det så måtte være bronse.

– Men om noen tror at vi ikke skal kjempe om å ta sølvet hjem, så tror man feil. For det skal vi, slår Tennfjord fast.