Inviterer deg til kickoff: – Dette kan du ikke gå glipp av! – Haslum
Foto: Knut Bjerke

Inviterer deg til kickoff: – Dette kan du ikke gå glipp av!

På Bekkestua Senter lørdag klokken 12.00 går startskuddet for det som skal bli et Haslum-kickoff uten like.

Elverum ble slått. Haslum sto igjen som Norgesmestere 2016 i Oslo Spektrum 29. desember.

4. februar blir det kickoff og hylling av Norgesmesterne utenfor Bekkestua senter (ved Egon Bekkestua) fra klokken 12-14.

Der kan du delta i flere konkurranser – både for barn og voksne, og du har også muligheten til å vinne en hel del premier.

Daglig leder Jarle Ludviksen og arrangementskoordinator Einar Lande Johansen i Haslum inviterer nå deg til å ta del i arrangementet.

– Mange lurer nok på hva som skal skje der? 

– Vi skal ha et skikkelig kickoff før vårsesongen kastes i gang igjen. Vi skal lade opp til hjemmekampen mot BSK. Vi håper på masse folk i Nadderud Arena mot Bækkelaget, og vi skal også hedre norgesmesterne som slo Elverum i en helt ellevill cupfinale, sier Lande Johansen, og fortsetter:

– Det blir to aktive timer på Bekkestua med intervjuer med spillere, konkurranser – og høydepunktet: På kanten med Barthold, live. I tillegg får man billett til kampen om man møter opp der. Hvis ikke må publikum kjøpe i luka på kampdag eller på nett.

Lande Johansen kan fortelle at Barthold er godt i gang med planleggingen av programmet, og at det kommer en svært interessant gjest på besøk i studio.

– Det er jo litt kult å få sett hvordan ei slik sending blir til. For jeg regner med at det ikke er alt som kommer i episodene, som egentlig er blitt spilt inn. Så der får nok de som kommer seg en liten overraskelse.

 

– Hvilke premier er det snakk om? 

– På generell basis kan jeg si at det blir fine premier til både barn og voksne. Blant annet har noen butikker på senteret gitt ut noen premier, vi har en signert drakt, og Interoptikk Bekkestua stiller også med en synsundersøkelse til de som stiller i quizen, sier Lande Johansen, og svarer slik når vi spør om vanskelighetsgraden på spørsmålene:

– Enkel! Dette burde alle som har et forhold til Haslum klare, og du trenger egentlig ikke store kunnskapen for å være med, smiler han.

Haslum – Bækkelaget spilles onsdag 8. februar kl. 20.00 i Nadderud Arena. På Bekkestua senter lørdag starter vi opp klokken 12 og holder på til rundt klokken 14.