Tom-Eirik Skarpsno forlater Haslum Håndballklubb – Haslum

Tom-Eirik Skarpsno forlater Haslum Håndballklubb

PRESSEMELDING FRA HASLUM HÅNDBALLKLUBB ONSDAG 25. JANUAR: Haslum Håndballklubb og hovedtrener Tom-Eirik Skarpsno avslutter samarbeidet etter sesongen.

Tom-Eirik Skarpsno (35) har ledet Haslum til tre seriemesterskap, tre cupgull og to sluttspillgull. Når sluttspillet er over i mai, er også en epoke i trenerlivet til Skarpsno over.


Foto 1: Artikkelfoto kan benyttes fritt, men skal krediteres Haslum Media (klikk på linken og last ned).
Foto 2: Daglig leder Jarle Ludviksen. Bildet kan benyttes fritt. Skal krediteres Haslum Media.


I 2002 tok Tom-Eirik Skarpsno fatt på sin første trenerjobb i Haslum IL og der ledet han flere aldersbestemte lag til Haslum HKs samarbeidsklubb. Fire år senere ble han ansatt som assistenttrener for Haslum HK, og bare to år senere, 27 år gammel, tok han over som hovedtrener for elitelaget. Den rollen har han innehatt siden. Med braksuksess.

– Vi er svært takknemlig for den innsatsen Tom-Eirik har lagt ned i klubben, slår styreleder Knut Guldbrandsen fast.

FRUKTBART SAMARBEID.

Skarpsno søker nye utfordringer i sin trenerkarriere, og har sammen med Guldbrandsen blitt enig om å avslutte et fruktbart samarbeid etter årets sesong.

– Jeg har lyst på litt nye utfordringer, og nå følte jeg at tiden var inne for å gjøre noe nytt. Jeg har tilbrakt så å si hele ”håndball-livet” mitt i Haslum. Det skal bli spennende å ta fatt på nye utfordringer, for det har jeg jo aldri prøvd før, smiler Skarpsno.

– Den nye klubben til Tom-Eirik er heldig som får ham med på laget fra og med neste sesong. Nå skal inneværende sesong sluttføres, og gjerne med nok et gull, sier daglig leder i Haslum HK, Jarle Ludviksen. 

VENNSKAP FOR LIVET.

Tom-Eirik Skarpsno er ikke som alle andre trenere. Han er opptatt av at unge talenter skal få sjansen til å blomstre på håndballbanen. Det har de fleste som har fått sjansen gjort.

Sander Sagosen (Aalborg) og Kent Robin Tønnesen (Füchse Berlin) er to eksempler på det. Sagosen og Tønnesen er i disse dager aktuell med VM-spill for Norge i Frankrike.

– Dette er klubben i mitt hjerte, og det kommer det alltid til å være. Samtidig er det med stolthet jeg forlater klubben. Vi har utviklet mange unggutter til å bli toppspillere, og det er kanskje det jeg er mest stolt av. Men vi har også vunnet titler som kanskje ikke alle har trodd vi skulle klare, sier Skarpsno, og medgir:

– Jeg har jobbet i denne klubben i 15 år, og har knyttet vennskap for resten av livet. Vennskapene som jeg har fått, er spesielt for Haslum. Det sier litt om sjelen i klubben  – og alle personene rundt.

UNIK.

Skarpsno har lagt et solid fundament i Haslum. Gjennom sine 9 år som sjef har bærumsklubben vært den mestvinnende i Norge.

Han tror klubben er i gode hender i framtiden uten ham, men utelukker ikke at han en dag kanskje kommer tilbake.

– Haslum er en flott klubb, som jeg alltid vil holde døra åpen for – og fortsatt følge nøye med på. Å forlate Haslum er kanskje den vanskeligste avgjørelsen jeg har tatt som trener, men alt har sin tid. Jeg gleder meg til å avslutte årets sesong på en god måte, med alle i og rundt klubben, sier Skarpsno.

Daglig leder Jarle Ludviksen omtaler Skarpsno som «unik».

– Han har tatt i et tak der vi har trengt det. På mange måter er Tom-Eirik unik, for han gjør så mye som folk ikke ser. Trenger vi hjelp til noen administrative oppgaver, så hjelper han til. Det er det ikke alle trenere som ville gjort – eller gjør -, og det setter vi ekstremt stor pris på, sier Ludviksen.

Haslum er i gang med jakten på Skarpsnos arvtager. Vi forventer å ha dette klart i nærmeste framtid.

 

Skarpsnos meritter som hovedtrener i Haslum:

  • Seriegull: 2010/11, 11/12 & 13/14
  • Cupgull: 2010/11, 11/12 & 16/17
  • Sluttspillgull: 2008/09 & 10/11

For ytterligere informasjon, kontakt hovedtrener, daglig leder eller styreleder:

AVTROPPENDE HOVEDTRENER
Tom-Eirik Skarpsno
+47 97 12 32 12
te@haslumhk.no


DAGLIG LEDER
Jarle Ludviksen
+47 97 68 11 61
jarle@haslumhk.no


STYRELEDER
Knut Guldbrandsen
+47 90 17 68 95
knutg@byggfornyelse.no


Pressemelding fra Haslum Håndballklubb.