Slik kan du gi penger i kassa til Haslum – uten at du betaler noe ekstra – Haslum
Foto: Knut Bjerke

Slik kan du gi penger i kassa til Haslum – uten at du betaler noe ekstra

Bli grasrotgiver og støtt Haslum når du tipper hos Norsk Tipping.

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår. Du kan søke på grasrotmottakere her. Søk opp Haslum Håndballklubb og velg «tilknytt».

Du kan også sende SMS: Grasrotandelen 985022089 til 2020 (tjenesten er gratis).

TRYKK HER OG TILKNYTT DEG HASLUM.

Hva er en grasrotgiver? 

Hvis du velger Haslum som mottaker, får klubben 5 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til Haslum. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Vi håper du nå setter Haslum som din grasrotmottaker.