Haslum-kapteinen etter NM-gullet: – Vi skal faen meg feire til i morgen tidlig! – Haslum

Haslum-kapteinen etter NM-gullet: – Vi skal faen meg feire til i morgen tidlig!

Anders Røe ble kåret til banens beste spiller. Den tittelen mener han mange andre kunne fått.

ELVERUM – HASLUM 26-28 (15-13): 

– Det funker det, jublet Haslum-kaptein Anders Røe etter triumfen over Elverum i Oslo Spektrum torsdag kveld.

Haslum er norgesmestere i håndball 2016/17 etter det som knapt kan omtales som intet mindre enn en spektakulær kamp. De fleste levnet nok ikke Haslum noen sjanser midtveis i den andre omgangen, men den gang ei.

Haslum tok igjen Elverums firemålsledelse og gikk opp i tet med to minutter igjen på klokka. Elverum tok timeout. Så bommet Nikolai Mehl på Trond Tjemsland, som ellers hadde vært svært anonym gjennom kampen. Da var det kapteines tur til å skinne.

– Banens beste-prisen kunne vel kanskje flere av oss ha fått, men det er selvfølgelig morsomt å få den, sier Røe.

Halvveis ut i 2. omgang så det ut som at Elverum skulle rykke i fra på stillingen 15-19, men det ville ikke Simen Schønnningsen.

Han banket inn mål etter mål på slutten, og endte til slutt på åtte scoringer.

– Vi viser en så sinnsykt bra moral i dag. Vi hadde bestemt oss på forhånd at dette, dette skulle vi ikke tape, og vi følger planen til punkt og prikke og står igjen som norgesmestere. Bedre kan det ikke bli, sa Røe.

– Samtlige spillere står frem i dag, og vi ligger bak og jager nesten hele veien, men vi gir oss ikke. Igjen, vi viser en så sinnsykt bra lagmoral. Vi er Norges beste lag! Sug på den.

Haslum kunne til slutt feire sin første triumf på tre år etter at Elverum ble slått 28-26 i et fullstappet Oslo Spektrum på håndballens nasjonaldag.

Det skal feires.

– Vi skal faen meg feire til i morgen! De som går tidlig hjem i kveld, ja…