Røe med stikk mot Nergaard: – Å si at Elverum er et mye bedre lag, er å ta hardt i – Haslum

Røe med stikk mot Nergaard: – Å si at Elverum er et mye bedre lag, er å ta hardt i

- Så lenge vi spiller en bra kamp, så har vi veldig gode sjanser. Da skal vi være et bedre lag enn Haslum. Presterer vi opp mot vårt beste, skal de slite veldig med å ta oss.

Det sier Elverum-målvakt Morten Nergaard i en video klubben har lagt ut på sine Facebook-sider i dag.

Anders Røe drar på smilet når vi forteller hva Elverum-målvakten har sagt.

– Nei, det tror jeg ikke. Det viste vi vel for et par uker siden, at de ikke er bedre. Elverum har ett tap i år – mot oss. Elverum har ingen enkeltspillere som jeg frykter spesielt, men Nergaard er kanskje den eneste som er kapabel til å avgjøre kampen alene. Men, å si at Elverum er et et mye bedre lag enn oss, er å ta hardt i, skyter Røe i retning Elverum.

Og understreker:

– Selv om han sa det, så tror jeg ikke Elverum undervurderer oss, sier Røe, før han smilende fortsetter:

– Jeg har aldri tapt i Spektrum, og har ingen planer om å gjøre det i morgen heller.

Normal oppladning

Røe kan fortelle at oppladningen til årets store kamp har vært perfekt.

– Egentlig har oppladningen vært helt perfekt. Vi har hatt noen gode treninger sammen og ingen er blitt skadet, så ja, vi har hatt en god oppladning. Vi kunne egentlig ikke vært bedre forberedt, sier Haslum-kapteinen.

Haslum har ikke hatt noen spesiell oppladning foran NM-finalen som starter klokken 18.30 i morgen.

– Vi har forberedt oss vanlig. Vi har sett på video av dem, men aller mest har vi hatt fokus på oss selv og hvordan vi skal fremstå, avslører Røe.

Les også: Erlend Mamelund spilleklar

God sjans til å heve pokalen

– Hva skal publikum få se av Haslum i morgen?

– De skal få se et lag som står bra bakover, og som kontrer og fremstår som et godt lag. Elverum er et godt og jevnt lag. Vi har svingt litt mer i prestasjonene våre, men presterer vi opp mot vårt beste i morgen, så har vi en god sjans til å heve kongepokalen, slår Haslum-kapteinen fast.

– En fordel for oss, er det at vi pleier å prestere bra i store kamper. Det er egentlig bare et pluss, og det er mange på laget har spilt cupfinale før.

– Hva handler cupfinalen om? 

– Den handler om å få ut det beste av det som bor i laget i en enkelt kamp. Det kommer til å være veldig mye vilje og energi fra begge lag. Og da handler det om å holde hodet kaldt, og få til sitt eget spill. Så enkelt er det.

Om du ikke har billett til Oslo Spektrum, så kan du se kampen på Eurosport Norge.