Bartholds herlige revansj – Haslum gjorde kort prosess med Falk

Mandag ble han utelatt fra Håndballguttas VM-tropp.

Onsdag ga han et stikk i retning Christian Berge og hans trenerteam.

For Sebastian Barthold herjet med Falk Horten i Nadderud Arena i kveld.

Haslums fire første mål ble scoret av venstrevingen, og etter 21 minutter hadde han satt inn sitt niende for dagen.

Kampen fortsatte i det sporet, og det var egentlig aldri noen som helst tvil om hvor de to poengene skulle.

Haslum førte kampen fra første kast på ballen og til pause var stillingen 18-13.

Etter hvilen rullerte Tom-Eirik Skarpsno på laget, og rødtrøyene satte på cruisekontrollen. Bærumsklubben var aldri truet, og leverte heller ikke allverden av prestasjon i andre omgang.

Det kladdet litt midtveis i andre omgang, men når Skarpsno fikk kjeftet på spillerne sine, responderte de, og Haslum fikk opp dampen – og sluttresultatet ble 33-24.

Haslums neste kamp er mot St. Hallvard førstkommende lørdag i Reistad Arena. Onsdag kommer FyllingenBergen til Nadderud Arena.