«Vær en medgangssupporter – også i motgang!» – Haslum
Foto: Espen Hildrup

«Vær en medgangssupporter – også i motgang!»

- Nesten alle klubber uansett idrett, opplever at med suksess kommer også mange tilskuere, skriver Einar Lande Johansen i denne kommentaren. Johansen jobber i administrasjonen til Haslum, men er kanskje mest kjent som speaker under Haslums hjemmekamper.

KOMMENTAR: 

Nesten alle klubber uansett idrett, opplever at med suksess kommer også mange tilskuere.

Det blir liv på tribunene og folk jubler og koser seg. OG det er vel og bra, MEN det er i motbakke det går oppover, heter det seg.

Alle dere der ute, dere som i bunn og grunn elsker håndball, god håndball. Håndball med dueller, finter, innspill og en lekker en fra kanten, dere som heier og klapper og som bare elsker laget deres, så lenge de vinner. Hvor er dere nå laget trenger dere som mest??

Det er ikke i medgang, når alt går på skinner, når man går fra seier til seier, at man som mest trenger ett engasjert publikum. Selvsagt trenger man jo det, tenker du kanskje, og joda, du har rett i det.

Alle lag trenger supportere også når alt går på skinner, MEN det er når det butter i mot, når man opplever at man som klubb og spiller ikke klarer å møte de forventningene som er lagt, DET er da man VIRKELIG trenger supportere.

15138514_10211314868572226_7794096711211032715_o
Einar Johansen i midten.

Mye folk som stiller på kampene, gir maksimal støtte fra tribunen og som virkelig viser at de bryr seg om klubben de elsker.

Jeg håper derfor at nettopp du ser verdien av å støtte laget ditt også i motgang. På den måten vil det komme mange flere oppturer enn nedturer, og alle som virkelig bryr seg om klubben sin vil kjenne ennå mer glede og stolthet når laget gjør det bra.

Personlig så håper jeg å se fulle tribuner i Nadderud Arena førstkommende lørdag (i morgen) kl. 18.00, når Haslum HK tar i mot rivalene fra sør, ØIF Arendal. Ingen ting er som en arena med trøkk fra tribunen, dette gjelder om du er spiller, trener, speaker eller publikum. Så ta turen på kamp, du vil ikke angre.

Kjøp billetter til kampen her: 
skjermbilde_2016-03-09_kl-_13-00-03