– Folk begynner å få dårlig tid. Det er bekymringsverdig! – Haslum

– Folk begynner å få dårlig tid. Det er bekymringsverdig!

Det sier Jarle Ludviksen, som maner Haslum-supporterne til å bestille billetter til cupfinalen nå.

(HASLUM I CUPFINALEN): 9. desember er satt som frist av NHF for å sitte i lag med Haslum-supporterne under cupfinalen. Etter det legges de 1000 reserverte Haslum-billettene ut for salg på det åpne marked.

Jarle Ludviksen, daglig leder i Haslum HK, er litt bekymret. Men, han merker at folk er interesserte i å vite hvor man kan få kjøpt billetter til finalen 29. desember i Oslo Spektrum.

– Jeg begynner å merke en gryende interesse, men folket begynner å få dårlig tid. Det er litt bekymringsverdig. For man må bestille tidlig for å få sitte i lag med de andre Haslum-supportere under cupfinalen. Hvis man ikke bestiller før 9. desember, kan man ende opp med å sitte som den eneste røde i et hvitt hav rundt seg, sier Ludviksen,

Beste går først

For å bestille billett, klikker du deg inn på Ticketmaster. Under billettkategori trykker du på «Haslum». Deretter skriver du inn koden ‘haslumfan’.

– Husk at de beste plassene går først, minner Ludviksen om.

Haslum-sjefen forteller at klubben kommer til å ha en egen supporter-shop på kampdag i Spektrum.

– Der vil vi dele ut t-skjorter til de som har kjøpt billetter før 9. desember. Vi har lyst til å farge hallen mest mulig rød, og ut over det blir det en dag med masse god håndball og forhåpentligvis en bra fest på kvelden.

Tror på tittel

Over til selve cupfinalen.

Ludviksen tror Haslum kan vinne mot Elverum.

– Ja, selvfølgelig tror jeg det. Spiller vi på samme måte som mot ØIF Arendal i semifinalen, så kan vi slå dem, sier han, og poengterer.

– Det som er ekstra viktig, er at de som kommer, de kommer i rødt. Så skal vi vise Håndball-Norge at håndball-interessen er stor, også i Bærum.

Før den tid skal Haslum ut i fem seriekamper. Den første kommer allerede i morgen mot ØIF Arendal, som Haslum smadret i Nadderud Arena for ei drøy uke siden. Nå kommer de på besøk i Grundigligaen. Avkast klokken 18:00. Bestill billett her:

skjermbilde_2016-03-09_kl-_13-00-03