Haslum banket ØIF Arendal: Klare for cupfinale – Haslum

Haslum banket ØIF Arendal: Klare for cupfinale

Hjemmepublikummet ga en ekstra motivasjon til Haslum-gutta, som nå er klare for sin første cupfinale siden 2011.

For Haslum gikk fryktløs til verks i cupens semifinale i Nadderud Arena i kveld.

Anført av en strålende opplagt Håvard Åsheim, som liksågodt reddet tre straffekast på rappen, senket Haslum ØIF Arendal som kom mannsterke til semifinalen.

Over 200 arendalitter tok turen fra Arendal for å følge det som ble en nervepirrende kamp.

Haslum-kaptein Anders Røe strålte, det samme gjorde Simen Schønningsen og Sander Andreassen.

Rødtrøyene gikk ut i 100 og ledet 3-2 etter bare fem minutter. Temperaturen på banen var til tider på kokepunktet og stemningen på tribunen elektrisk.

Haslum rykket fra og ledet 9-5 snaut midtveis i omgangen. Til pause ledet hjemmelaget 13-12.

I 2. omgang så det ut som at ØIF Arendal skulle utligne, men da slo Håvard Åsheim til igjen, og reddet flere baller på rappen.

Hjemmelaget ledet med hele fem mål fem minutter før slutt.

Til slutt ble det seier 26-20 til Tom-Eirik Skarpsnos disipler.