Stor i troen på ny cupfinale for moderklubben – Haslum
Arkivfoto

Stor i troen på ny cupfinale for moderklubben

Thomas Kristensen stortrives i sin tilbakekomst til Haslum og den norske serien. Men, i morgen er det bare én ting som gjelder: Å sikre Haslums første cupfinale siden 2011.

Skal det skje, må ØIF Arendal slås i Nadderud Arena i morgen klokken 19:00, med sannsynligvis stappfulle tribuner.

Men, Kristensen er godt fornøyd med å være tilbake i moderklubben etter et to år langt utenlandsopphold.

– Jeg er veldig fornøyd med returen, dette er jo yndlingsklubben min. Føler det er godt å være tilbake å spille for klubben jeg vokste opp i. Det er selvsagt en litt annerledes hverdag, men jeg setter stor pris på å kunne bidra og være en del av det laget vi har her, smiler Kristensen, som var med da Haslum sikret seg sitt hittil siste cup-trofé i 2011.

Én ting som gjelder

Han er også fornøyd med hvordan han selv har bidratt for klubben i de åtte seriekampene, og de to tidligere cupkampene han har spilt.

Høyrekanten står oppført med 32 scoringer på sine første åtte kamper i GRUNDIGligaen. I NM har han scoret åtte mål på to kamper.

I morgen er det bare én ting som gjelder: ØIF Arendal skal slås. Kristensen spår en knallhard kamp om den gjeve finalebilletten.

Knallhardt

– Det kommer til å bli knallhardt og litt grisete, vil jeg tro. Men, jeg har en god følelse for at utfallet skal bikke i vår favør. Gutta er mildt sagt gira på å dele ut noen smeller, gliser Thomas Kristensen.

– Det har vært en litt trøblete start på sesongen, men det ser bedre og bedre ut for hver kamp som spilles. Sitter du med den samme oppfatningen?

– Jeg tror alle sitter med den følelsen. Vi presterte dessverre ikke opp mot vårt beste de første kampene i sesongen. Men, de siste kampene synes jeg derimot man begynner å se hva dette laget er i stand til å gjøre. Det er gledelig, sier han.

Skyhøyt tenningsnivå

– Hvordan skal Haslum slå ØIF Arendal?

– Jeg tror det gjelder å fortsette med det samme som har gitt oss suksess, og det er et skyhøyt tenningsnivå. Det er noe som jeg definitivt tror vi kommer til å ha i morgen, smiler Kristensen, som gjerne vil ta turen til Oslo Spektrum 29. desember.

– Jeg har vært der et par ganger, og det er uten tvil en av den morsomste kampen man kan spille i Norge. Det er så å si årets høydepunkt, runder han av.

Vel vitende om at Haslum har ett hinder igjen for å spille cupfinale i 2016.

skjermbilde_2016-03-09_kl-_13-00-03