Haslum-spillerne er krystallklare: – Vi har mer å gå på – Haslum

Haslum-spillerne er krystallklare: – Vi har mer å gå på

Haslum slet i starten, men etter hvert var det ingen tvil om hvilket lag som var best i Nadderud Arena.

(HASLUM(14) 31 – DRAMMEN(13) 27):

Haslum innkasserte søndag kveld sesongens 10. poeng, og rykket med det opp til 3. plass på tabellen etter åtte spilte kamper i årets Grundigliga.

Før pause var det relativt jevnt, og Haslum gikk i garderoben med en 14-13-ledelse. Men etter pausen var det aldri noen tvil: Drammen ble spilt av banen av et godt Haslum-lag.

Anders Røe er derimot sånn ålreit fornøyd med gjennomføringen av kampen, to dager etter.

– Det var ålreit, vi varierer fortsatt litt for mye i prestasjonene våre, men framover så var det i hvert fall brukbart. Men, jeg og laget har litt mer å gå på bakover. Skal jeg summere det opp, så var det brukbart levert av oss på søndag, sier Røe, som av Haslums følgere på Facebook ble kåret til banens beste.

Haslum-kapteinen scoret 7 mål, og ble med dét delt toppscorer for Haslum sammen med Simen Schønningsen. Oscar Olofsson ble DHKs toppscorer med 8 mål.

Solide Tennfjord

Vegard Tennfjord har levert solide prestasjoner for Haslum denne sesongen, og leverte også mot Drammen, men heller ikke han var helt fornøyd med prestasjonen som ble vist for de 718 tilskuerne.

– Jeg synes vi gjør mye bra, og så gjør vi mye som kan forbedres, spesielt bakover. Vi scorer nok mål fremover, så det er bakover vi må tette igjen for å ta de beste lagene.

Linjespilleren har planen klar for å tette mer igjen bakover mot ØIF Arendal i NM-semifinalen i morgen.

– Vi må jobbe mer sammen. Sånn som det ble på søndag, så blir vi for mye splittet og da er det litt for mye rom mellom oss. I tillegg må vi være mer tålmodig bakover, og ikke bli frista til å gå for langt frem, for da kommer innspillene til strek, slik som vi så. Streken scorer vel 4-5 mål, og det er i hvert fall 2-3 mål for mye, konstaterer Tennfjord, som satte fire baller bak DHK-målvakt Mathias Kolstad Holm.

Blir ikke med 

Før kampen lovet Haslum-keeper Håvard Åsheim å gå til Drammen om han ikke hadde flere redninger enn nevnte Holm. Det kommer aldri Røe og Tennfjord til å si.

– Håvard får gjerne komme med slike utspill, men jeg hadde ikke gjort det, ler Røe.

Les også: Én person var spesielt fornøyd

Tennfjord er enig, men mener det skaper litt ekstra blest rundt kampene.

– Jeg ville aldri funnet på å skulle gå til Drammen, tror jeg. Det hadde vært litt for langt, gliser han, og fortsetter:

– Men det skaper litt blest rundt slike kamper, så sånn sett så er det jo greit, men jeg hadde absolutt ikke sagt det, ler han.

Rivalene barker sammen

I morgen møtes rivalene Haslum og ØIF Arendal til NM-semifinale i Nadderud Arena klokken 19:00. Røe er fast bestemt på at cupfinalebilletten, ja den skal til hans lag.

– Det blir knalltøft. Og veldig morsomt. Vi har ikke slått ØIF på to kamper nå, så det er vi veldig, veldig klare for å gjøre nå. I tillegg er det jo semifinale, så da blir det selvfølgelig litt tøffere enn det ville blitt i en vanlig seriekamp. Men det laget som kriger mest, er det laget som vinner. Garantert.

Tennfjord håper på 1500 tilskuere til kampen som kan sikre Haslums første cupfinale siden 2011.

– Jeg tipper, håper og tror at det minst kommer 1500 tilskuere.

Om han får rett, får tiden vise, men du kan i alle fall hjelpe til. Bestill din billett til toppoppgjøret her:

skjermbilde_2016-03-09_kl-_13-00-03