Ekstremt hektisk for Ludviksen og hans team – Haslum
Daglig leder Jarle Ludviksen. Krediteres Haslum Media.

Ekstremt hektisk for Ludviksen og hans team

Det er mye som skal skje i Nadderud Arena i høst. Daglig leder Jarle Ludviksen og resten av administrasjonen i Haslum Håndballklubb mener de har kontroll.

Syv hjemmekamper på drøye to måneder. Drammen, ØIF Arendal (cup og serie), Elverum, Valur, Fyllingen og Falk. Alle de kommer til Nadderud Arena før jul.

Daglig leder Jarle Ludviksen og hans team har til nå stålkontroll, selv om det er mye som skal gjøres.

– Det er mye å forberede og mye som skal på plass. Men vi ligger godt i rute, og har kontroll på det meste. Vi ligger i forskudd. Men selvfølgelig, det blir et stort press på våre frivillige over en veldig intens periode når Drammen-kampen kommer. Det tror jeg allerede folkene i arrangementsstaben er klar over, sier Ludviksen.

Storkamper 

Semifinale i cupen. Él Clasico. Gutta fra veikrysset. Fyllingen.

Det er mange storkamper å velge mellom i høst.

Vi spurte den daglige lederen om hvilken kamp han gledet seg mest til.

– Det er vanskelig å plukke ut én kamp når man kan velge mellom alle disse, men et høydepunkt er jo den historiske dobbelkampen som spilles neste søndag. Det at Haslum spiller mot den gamle erkerivalen Drammen, samtidig som vi har et førstedivisjonslag som også skal spille, er veldig spesielt for oss, sier Ludviksen.

Og fortsetter:

–  Det er veldig gøy å kunne tilby publikum å se fremtidens elitespillere, samtidig som de får se nåtidens.

2 for 1

Og Ludviksen har sammen med Haslum IL satt sammen en god pakke for deg som Haslum-supporter. Haslum IL møter forøvrig Runar klokken 16:00. Haslum møter Drammen klokken 18:30 13. november.

For prisen av én får du med deg begge kampene – altså du betaler for en kamp, men får se to.

Ludviksen forteller at han og Haslum IL hadde planlagt dette før sesongstart.

– Vi hadde planlagt en dobbelkamp før sesongen, men kanskje ikke akkurat til denne kampen. Men siden vår kamp ble flyttet fra onsdag til søndag, dukket denne muligheten opp, og da satte vi oss ned og planla dette, sier Haslum-sjefen.

Minimum 1000

Han håper på minimum 1000 tilskuere.

– Håpet mitt er at de som følger rekrutt skal komme, og de som følger elite tettest også skal komme. Slik som vi samarbeider, så tror vi dette blir en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier Jarle Ludviksen.

Men skal det bli en vinn-vinn-situasjon, så må du komme på kamp.

– Jeg tror det kommer mye folk, ja. Det kommer nok en høy andel av yngre på kamp, for vi har allerede jobbet med mobiliseringen. Vi har en målsetning på minst å få 1000 tilskuere inn i hallen til kampen, sier Ludviksen.

Se fullstendig oversikt over Haslums hjemmekamper før jul her.

Bestill billett til dobbelkampen her:

skjermbilde_2016-03-09_kl-_13-00-03