Ikke nådige med seg selv etter Bodø-tapet.

(BODØ – HASLUM 29-25)

Haslum gikk på sitt tredje tap for sesongen etter nederlaget mot Bodø i Bodø Spektrum  i kveld, og kaptein Anders Røe er ikke nådig med seg selv, eller resten av laget etter oppvisningen som ble levert på parketten i Nordland.

– Dette var tamme greier, altså. Dårlig. Vi har for mange personlige feil over hele linja, og kommer aldri helt opp i tempoet vårt, sier han.

Tett og jevnt

Åpningen av kampen var tett og jevn, men mot slutten av første omgang kjempet hjemmelaget seg opp i en tremålsledelse, som holdt omgangen ut.

I andre omgang fortsatte Bodø med sitt gode forsvarsspill, samtidig som flere kontringer gjorde at laget var oppe i en seksmålsledelse før de siste ti avgjørende minuttene.

Og de ti siste minuttene var av det nervepirrende slaget.

Haslum fikk sjansen til å spille seg tilbake i kampen da to Bodø-spillere fikk hver sin utvisning med kort tids mellomrom.

Rotet bort ballen

Da begynte hjemmelaget å rote vekk ballen i angrep, samtidig som Haslum satt ballene i angrep. Og plutselig var bare bortelaget ett mål bak Bodø.

Men, som så mange ganger før denne sesongen: Det ville seg ikke for Haslum.

For Haslum fikk sjansen til å utlikne til 24-24, men i angrep rotet Magnus Søndenå og Thomas Kristensen vekk ballen. Dermed kunne Bodø sette inn den forløsende ballen til 25-24.

Skuldrene må ned

Da så det ut som at luften gikk ut av Haslum-spillerne, og Bodø kontret og kontret, og kunne til slutt juble for seier 29-25 på hjemmebane.

Haslum-kapteinen slakter nærmest egen prestasjon.

– Jeg føler jeg startet ganske bra, også er jeg usynlig dårlig de siste 35 minuttene, sier Røe.

Han mener Haslum-skuldrene er for høye, og må slippes ned.

– Vi varierer alt for mye; fra veldig bra til helt jævlig. Forsvaret faller fra hverandre i perioder, og vi må slippe ned skuldrene våre, samtidig som vi må sørge for at vi gjør de dårlige periodene i kampene kortere.