Landslagsstjerner donerer bort signerte, kampbrukte drakter til Haslum – Haslum

Landslagsstjerner donerer bort signerte, kampbrukte drakter til Haslum

Rosa Sløyfe-kampen nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse har vi nå åpnet vår årlige draktauksjon.

Og det er ikke hvem som helst som har donert bort draktene sine. 

I tillegg til Haslum-spillernes egne rosa drakter, som blir brukt under kampen mot Lillestrøm på søndag, har også flere landslagsprofiler donert bort draktene sine til Haslums auksjon – som utelukkende skal gå til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Haslums drakter blir donert bort av SELECT, som forøvrig også er kampsponsor på Rosa Sløyfe-kampen.

Christian O´Sullivan, Kristian Bjørnsen, Harald Reinkind, Sander Sagosen, Håvard Tvedten, Kent Robin Tønnesen, Joakim Hykkerud, Espen Lie Hansen og Bjarte Myrhol har alle donert bort én drakt hver til Haslums draktauksjon.

Noen av disse har gitt bort en klubbdrakt, mens andre har gitt en drakt som ble brukt under det historiske europamesterskapet i januar, der Norge til slutt endte på 4. plass – etter seire over nasjoner som blant annet Frankrike og Polen. Erlend Mamelund har også donert bort landslagsdrakten sin fra EM.

I tillegg til dette kan du sikre deg en Lillestrøm-drakt, Stabæk-drakt, tidligere Haslum-spiller Adam Nyfjälls SønderjyskE-drakt og mye, mye mer.

Startpris på alle drakter er 1000 kr, men du kan «kjøpe ut» drakten som du har pekt deg ut, for 4000 kr. Pengene fra auksjonen går uavkortet til Rosa Sløyfe-aksjonen. Draktauksjonen avsluttes onsdag 5. oktober klokken 21:00 – altså rett etter Haslums bortekamp mot Bækkelaget.

Husk også at du kan donere penger til Rosa Sløyfe-aksjonen på kampen. Det vil stå representanter fra organisasjonen i Nadderud Arena, og du kan donere et beløp til dem via Vipps.

Vipps til 11773 for å støtte årets Rosa Sløyfe aksjon – tusen takk!

Vi håper du vil bidra.

Hilsen
Administrasjonen i Haslum HK

PS. Her kan du følge auksjonen direkte – og til en hver tid være oppdatert over hvor mye draktens pris ligger på.