– Haslum er den største favoritten hos alle til seriemesterskapet – Haslum
Foto: Espen Hildrup

– Haslum er den største favoritten hos alle til seriemesterskapet

- Haslum er hos de aller fleste den største favoritten til å stikke av med seriemesterskapet. Det er de hos meg også.

Det sier FyllingenBergen-trener Vidar Gjesdal til klubbens hjemmeside før dagens kamp som har avkast klokken 18:00 i Framohallen.

Treneren mener Haslum har en imponerende bredde i laget sitt.

– Vi skal selvsagt gå på banen med tro på at det er mulig å ta poeng fra Bærumslaget. De har så langt møtt nyopprykkede lag både i serie og cup, så vi vet enda ikke hvor sterke de egentlig er, sier han og fortsetter til klubbens nettside:

Imponerende bredde

– Men det jeg ser er at de har en imponerende bredde i laget sitt. Det er høy kvalitet med minst to solide spillere på hver eneste posisjon. Det er ikke noen enkeltspillere vi nødvendigvis må stoppe i dag; det er maskinen og kollektivet vi skal stå opp mot. Får vi tak på den ene, sender trener Tom-Eirik Skarpsno inn en ny mann som er like god, men kanskje med noen andre kvaliteter.

Selv om han mener Haslum har et sterkt lag, tror treneren det er mulig at Fyllingen kan stikke av med seieren. 

– Det handler om det å glede seg til oppgaven, samtidig som jeg er overbevist om at alle som går inn på banen har en tro på at vi kan ta sesongens første seier. Vi har vært involvert i to særdeles jevne oppgjør, der vi ikke på noen måte har nådd vår egentlige kapasitet. Først og fremst defensivt har det manglet mye på det som kreves for å få kontroll på oppgjørene slik vi ønsker, sier han.

– Trengs kvalitet og innstilling

– Denne gangen vet vi det trengs både kvalitet og innstilling for at vi skal komme opp på det nivået som kreves. Vi fikk Kristijan Jurisic godt i gang i cupkampen sist, og han, sammen med Pål Kalvenes, skal også sørge for at vi har målvaktspill i topp klasse. Jeg har klokketro på at våre målvakter kommer til å bli solide utover denne høsten, fortsetter Gjesdal.

Haslum og fjorårets tapende cupfinalist barker sammen klokken 18:00. Kampen kan du se direkte – og selvfølgelig, som alltid, gratis på handballtv.com.