I dag vil Åsheim revansjere seg – Haslum
Arkivfoto

I dag vil Åsheim revansjere seg

Håvard Åsheim var ikke helt tilfreds med egen prestasjon sist gang Haslum og St. Hallvard møttes.

Etter en god serieåpning mot Falk på bortebane, der han ble kåret til banens beste spiller, var han ikke helt fornøyd med egen prestasjon mot St. Hallvard sist søndag.

Det vil han gjøre noe med i dag, og Åsheim forteller at laget har trent godt inn mot den viktigste kampen til nå denne sesongen.

Spilt greit

– For min egen del har jeg spilt greit. Jeg har trent godt og føler meg i god form. Fin start i serieåpningen mot Falk, men ikke like bra sist mot St. Hallvard. Det skal jeg revansjere i dag, slår Håvard Åsheim fast.

Han blir litt mer usikker når vi spør om hva som gikk galt sist kamp.

Men etter en liten tenkepause, svarer han:

– Litt vanskelig å si, men jeg traff ikke like godt på skuddene og sto enkelt og greit ikke så bra. Men det er bare å tenke fremover og heller spille bra i dag. Jeg gleder meg, smiler keeperen.
Må overvinnes i dag

Ambisjonene i årets NM er klokkeklar.
– Helt klart gull.
Men da må St. Hallvard overvinnes i kveld klokken 18:30 i Nadderud Arena.

– Det er jo en kamp vi på papiret skal vinne greit. Det viktigste blir å ikke undervurdere og gi 100 prosent hele tiden. Det handler om at vi selv må gjøre jobben. Spiller vi bra, vinner vi greit. Slapper vi litt av, blir det fort jevnt. Vi må opp på nivået vi vet vi kan være på.