Endelig tilbake for fullt etter skademarerittet – Haslum
Arkivfoto

Endelig tilbake for fullt etter skademarerittet

Etter ett år på sidelinjen er Håvard Bjørnskau Johannesen endelig tilbake.

Mot Falk Horten i serieåpningen var han endelig tilbake i Haslum-drakta.

Og for en lettelse det var for hovedpersonen selv.

– Det var deilig, gøy å endelig bidra med noe i kamp. I tillegg ble det seier, så det var en god følelse, smiler 94-modellen.

Skulderskade
En skulderskade har satt en stopper for utviklingen til Haslum-talentet det siste året.

– Det har vært et et veldig langt år med mye kjedelige, men nødvendige øvelser sammen med fysioterapeutene på Gnist. Det å endelig være tilbake på banen igjen, og ikke minst å delta på trening, er utrolig gøy!

Men det er ikke bare å spasere inn på høyrebacken etter over ett år på sidelinjen. I tillegg mangler Johannesen fortsatt en god del styrke i skuddet sitt. 

– Jeg er med på det meste på trening, men det er jo halvannet år siden jeg spilte noe angrep, så Tom-Eirik (Skarpsno) vil nok matche meg forsiktig. I tillegg er det stor konkurranse om plassene, så det er ikke bare å spasere inn på høyrebacken, sier Johannesen, og fortsetter:

– Jeg mangler en del skuddstyrke, men selve skytingen er uten smerte. Skuddstyrken kommer etter hvert, lover han. 
– Hva er bedre?
Klokken 18:30 i kveld møter Haslum nok engang St. Hallvard til kamp. Denne gang i cupens 4. runde.
NM er viktig  og betyr mye for Haslum, mener han. 

– NM betyr mye for oss i år. Det er ikke mange på laget som har vunnet NM i Oslo Spektrum før. Det er også noen år siden vi vant i Spektrum sist. Det satser vi på å gjøre noe med, men da må St. Hallvard slås i dag, gliser han, og oppfordrer deg til å møte opp. 
– Hva er bedre enn en onsdagskamp i Nadderud Arena? Jeg håper du vil hjelpe oss til kvartfinalen i cupen. Vi skal videre til neste runde!