Tennfjord: – Tør vel å påstå at det var min beste kamp – Haslum

Tennfjord: – Tør vel å påstå at det var min beste kamp

Vegard Sørlie Tennfjord tok var på sjansen fra sjefen og storspilte mot Falk Horten i serieåpningen.

Storspillet vil han fortsette med i dagens kamp.

– Det var deilig å endelig komme i gang igjen etter en lang oppkjøringsperiode, og jeg var rimelig nervøs før kampen, men når resultatet ble som det ble, må jeg si meg veldig fornøyd med egen prestasjon. Jeg tør vel å påstå at det var min beste kamp i Haslum-trøya så langt, slår Tennfjord fast.

Etter kampen mot Falk har fokuset rettet seg inn mot ettermiddagens kamp i Nadderud Arena. Klokken 17 møter Haslum St. Hallvard.

Tar ingenting på forskudd

Tennfjord vil ikke ta noe på forskudd.

– Det er alltid tøft å møte et nyopprykket og sultent lag. De fikk ikke vist seg så mye frem mot Drammen, men det blir helt sikkert en tøff kamp der det gjelder å ha fokus fra start til slutt, sier strekspilleren.

Før årets sesong fikk han seg en ny strek-makker. Adam Nyfjäll ble proff i SønderjyskE, mens Dominic Grimstad fra Bodø ankom klubben.

Perfekt samarbeid – og lover action

Det mener Tennfjord har vært perfekt – ikke bare for han selv, men også for Grimstad.

– Det å ha Dominic som makker er perfekt. Da Adam var her, var han et klart førstevalg, mens det nå, med Dominic, er en mye jevnere og hardere konkurranse om spilletiden. Vi er begge sultne på minutter på banen og pusher hverandre på trening for å utvikle oss som strekspillere. Det kommer Haslum til å være tjent med utover i sesongen, smiler han.

Tennfjord lover action for de som møter opp i arenaen.

– Samtidig er denne kampen årets første hjemmekamp for oss, og på egen parkett skal vi ikke gi bort noe gratis. Det skal gjøre vondt å komme hit, og jeg håper jeg på masse folk og en god stemning i hallen.

– Treningsuken har vært bra, og intensiteten har tatt seg opp utover i uka, så etter gårsdagens trening er vi så absolutt klare for kamp i dag. Det blir moro å endelig spille på hjemmebane igjen, gliser han.

 

 

Kommer du på kamp? Forhåndskjøp billett her, spar penger og slipp kø.

Avkast klokken 17:00 i Nadderud Arena.