«Giganten Barthold» søndagens favoritt – Haslum
Foto: Eva Groven

«Giganten Barthold» søndagens favoritt

Sebastian Barthold var i storform for Haslum i seieren mot Falk Horten. Publikum holder Barthold som favoritt blant spillerne som var i aksjon i de tre kampene søndag.

Slik endte avstemningen etter de tre kampene i det som var en del av den første runden i GRUNDIGligaen for menn 4.september:

ØIF Arendal – Halden 26-24
ØIF Arendal:
1.plass: Sondre Paulsen
2.plass: Einar Hrafnsson
3.plass: Lars Jakobsen

Halden:
1.plass: Victor Skillhammer
2.plass: Rex Blom
3.plass: Matias Damgaard

Lillestrøm – Kolstad 22-23
Lillestrøm:
1.plass: Stian Mathisen
2.plass: Stian Gabrielsen
3.plass: Trym Bilov-Olsen

Kolstad:
1.plass: Mishels Liaba
2.plass: Truls Moe Fjeseth
3.plass: Håkon Følstad

Falk Horten – Haslum 23-28
Falk Horten:
1.plass: Magnus Fredriksen
2.plass: Filip Svele
3.plass: Zivojin Ilic

Haslum:
1.plass: Sebastian Barthold
2.plass: Håvard Åsheim
3.plass: Erlend Mamelund

Flest stemmer av alle fikk da altså mannen som ble omtalt som «giganten» etter kampen i Horten, Sebastian Barthold, fulgt av Sondre Paulsen og Mishels Liaba. Vi gratulerer!

Hva er Publikumsfavoritten?

Enkelt fortalt:

For hver kamp i GRUNDIGligaen og sluttspillet stemmer du på Publikumsfavoritten. Summen av stemmer gjør at vi får en publikumsfavoritt på hvert lag – og en publikumsfavoritt for hver kampdag i GRUNDIGligaen.

Stemmene summeres gjennom sesongen. Den spilleren på hvert lag som har fått flest stemmer gjennom 22 serierunder + sluttspillkamper, er til slutt Årets Publikumsfavoritt i sin klubb.

Deretter vil det bli en ny, nasjonal avstemning mellom samtlige 24 publikumsfavoritter fra de ulike klubbene (en fra hver klubb for hvert kjønn). Til sist sitter vi igjen med de to spillerne som er Årets Publikumsfavoritt – en fra hver av de to GRUNDIGligaene.

Underveis i avstemningene vil det bli premier til flere av dem som avgir stemmer, og det vil naturligvis bli en premiering av de to spillerne som også blir Årets Publikumsfavoritt for hvert kjønn. Men akkurat det siste vet vi altså ikke før til våren!

(NTH Web.red)